Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım benden kardeş istedi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızım benden kardeş istedi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 08:23
ifoş benim sıpa 2.5 yaşında benden kardeş istiyor yağmur artık hemen hemen herşeyin farkında
onlar kardeşi doğduğu gibi oynayacakları bir arkadaş olarak görüp istiyorlar
bende çok çektim bilalden çekiyorumda ama evdeki durumlar böyle olmasa şimdiye başlamıştım
siz bilirsiniz cnm ama yaş aralığı arttıkça sen daha çok zorlanacaksın gibime geliyor
ve evet gerçektende çocuk yetiştirmek çok çok çok zorConfused
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 09:05
canım öyküde bu ara başladı fakat şuan kızkardeşimin bebeği olacak 1.5 2 ayımız var. anne benim kardeşim geliyor diyor Big smileBig smile
ama kardeşsiz olmaz diyenlerdenim 5 senede çok bir süre değil bence ifocumBig smile 
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 09:21
ifakatcim tabi kendinize göre haklısınız plan ve programınız var....Ama bir çocuğu bu dünyada tek başına bırakmak bence ailelerin en büyük bencilliği....
Seninle aynı şeyleri düşünüyodum Kuzeyi üç yaşında kreşe verip işe girecektim,ev alacaktık evin borcu bitecek ve ben ikinci çocuğu yapacaktım...Bu sırada kırkıma gelmiş oluyorum nerdeyse
Olmadı olmadı olmadı mantıklı gelmedi...
Dedikkki bi tane daha yapalım..Kuzey okula başlar onu kreşe veririz işe girerim ve kırkımda üçüncüyü yaparım...

Şaka demiyom valla plan program bu rabbim neyi uygun görür bilemeyiz...
Bunlar benim kişisel fikrim sana da saygı duyuyorum.....
Ama yazık yavruma bence çok haklı...
Yine benim kişisel fikrim yağmura doğmamışta olsa kardeşini kötüleme yani o ağlar seninle ilğilenemem v.s..bence çocukta kardeşlere karşı kötü bir izlenim bırakırsın...
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 12:56
ifoşcum ben fundaya şu yönde katılmıyorum aramıza ağlayan bir bebek girmesin dersen ileride çocuk düşündüğünde ona karşı tavırlı yaklaşmasına sebep olursun gibi geliyor evet bu karar senin ve eşinin olmalı ona katılıyorum sırf çocuk kardeş istedi diye yapılmamalı özlem hanım da yazmıştı bu doğacak çocuğa da haksızlık olur sırf büyük kardeşe arkadaş olsun diye yapmak da mantıklı değil
eğer şu an istemiyorsan bir kardeş fikrinden soğutma yağmuru
bende çok istiyorum çok güzel olur ama şimdilik mümkün değil diye anlatabilirsin eminim anlar çok zeki bir kız maşaallah

<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 13:35

ani karalar verip yanlış yön almak istemediğimden susdum geçiştirdim ama tutturursa bende isterim ama zamanı değil gibilerinden açıklama yapmayı düşünüyorum daha 27 yaşındayım 33 yaşımda b tane daha yaparım gibime geliyor.he şu mantığada takılmıyor değilim sırf kardeşi olsun kızımın diye yapmam ama Allah korusun bize bişey olursa birbirlerine sarılırlar diye dşünüyorumDisapprove

Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 14:50
benimkide tuturdu ama zor kızım pürüz kafayı yerim herhalde ama düşünmüyoda değilim karasızımConfused

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 19:34
Mineye katılıyorum bebekler için olumsuz şeyler söylediğinde bebeklerden ve ileride dogacak olan kardeşinden soguyabilir zaten inat diyorsun daha da inat huysuz olabilir kardeşi var diye.
Biliyorsun Eymen özellikle istenen bir bebek değildi, Elif ne kadar arsız huysuz ağlak bir bebekse elhamdulillah tam tersi Eymen oldu.
Eğer istemiyorsanız bebek ve kardeşten soğutmadan anlatabilirsin, Yagmur zeki bir çocuk sende bilgili bir annesin. Başaracağına ikna edeceğine eminim...
Kardeş istemesi belki evdeki yalnızlığının sebebidir, kreşte arkadaşlarının da kardeşi varsa... Orada onlarla oyun oynuyorken eve gelince kendi dengi olmadığı için üzülüyor olabilir. Anne baba ne kadar oynarsak oynayalım ne kadar ilgilenirsek ilgilenelim onların yaşıtı/kardeşi/arkadaşı gibi olamayız bunu biliyoruz hepimiz. Yagmurla çok kaliteli zaman geçirdiğine eminim ama bu istek onun iç dunyasının yansımasıdır belki...

Düzenleyen Elif Hansa - 31 Ara 2010 Saat 19:34
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2011 Saat 12:40
benım kızımda ıstıyordu bır aralar karnıma gelıp şişko gobegımı opuyordu  bebek dıye ama şımdı erıdıde unutttLOLşaka bı yana allah ıznıyle benım duşuncem  bahara kaldı o zamanane kadar kılo verırsem kardır bızde evı kredıyle aldık allah ızınverırse hazıran 4 yılımız kalıyor bebegım oldugunda 3 yaşında fılan olur onuda rahat ımkanlarla kreşıne yuvaya gonderırım ablası gıbı o da ımkanlara sahıp olur dıyorum ama en onemlısıde rızkını allah verıyor bunları duşunmek bıle yanlış ama ınsanız duşunmeden edemıyoruz ama ben 2 cok ıstıyorum hayırlısıyla Big smiletabı en onemlı anne babanın duşuncesı onemlı Big smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.