|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esila_nurum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esila_nurum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 15:53 |
Kadir bey merhabalar.. kızım 2 eylül doğumlu. Doğum kilosu 2759 boyu 51 cmm.. 6 aylıkken 6.600 ve 69 cm dik.. bana gelişimi gayet iyi gelsede doktorumuz boyumuzun fazla uzun olduğunu ve kilomuzun çok düşük olduğunu araştırma hastanesine gidip nedenlerini bulmamız gerektiğini söyledi. . Sizce gerekli mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Daha dogumda, 2.8 kilo iken boyu 1cm fazla olan bir kiz tabiiki boyle olur...
2- Gorunumunde, bazi farkliliklar gozunuze carpiyorsa, "Marfan Sendromu" olabilir... Elinin, basparmagi, avucunun icine gelecek sekilde, avucunu kapatin, avuc icindeki pasparmagin ucu, elin kenarinin disina cikiyorsa, Marfan Sendromudur... Yoksa, bir sey yoktur, soya cekim; ince-uzun bir kiz olacaktir. |
|
![]() |
|
esila_nurum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esila_nurum
Şimdi kontrol ettim parmak tamamen avuç içinde kalıyo çok teşekkür ediyorum. . Arastirmalik bi durum yok sanırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok bi sey......
|
|
![]() |
|
ayzinim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey merhaba, sizinle birlikte doktorlara bakışım değişti, daha bilinçli bakıyorum sağolun.
Benim kizimin doğumda 3.360 kg ve boyu 52 cm di. simdi 8.5 aylik 8.200 kg ve 70 cm. Az kilo almis diye çevredekiler sürekli baski yapiyor. Siz kızımin gelişimini yorumlarsınız lütfen?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ayina uygun... 3.5 kilo doganlara yetismis.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|