Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlar yardım edin yaa bilal çok zayıfladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlar yardım edin yaa bilal çok zayıfladı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2012 Saat 17:11
sabahtan beri bişey yemedi sabahta az yemişti 
az önce aturduk şehriye pilavı ile pırasa yemeğim vardı ben bu yemekten yemem dedi tmm dedim sadece pilav veriyorum kaşığın ucuylada sulandırılmış yoğurt her lokmada su içiyor tamam dedim ye yeterki iki kaşık yedi onuda çıkardı ben ne yapacağımı şaşırdım valla boyu uzun ama hiçmi bişey istemez bir çocuk ne abur cubur ne çikolata ne başka bişey ne yemeği var diye soruyor söylüyorum ben onu yemem ağzıma bile sokmam aç bıraktım kendisi yesin dedim bir keresinde sabah kahvaltısı akşam ezan okunuyordu hala duruyordu kendi yiyecekya 
şimdi kardeşi olunca hepten kötüleşecek diye korkuyorum 
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
turuncu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 872
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2012 Saat 17:25

benim oğlumda 23 haziran doğumlu iki gün var aralarında Smile
oğlum 19 kilo 105 cm yakınlar hemen hemen 
Ahmet te çok iştahlı değil sebze yemeği hiç yemez mesela  çorba pilav makarna köfte yi severek yiyor bende çok zorlamıyorum  sağlıkları yerinde olsun yeterki...

Düzenleyen turuncu - 04 Nis 2012 Saat 18:26
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2012 Saat 18:54
canım ben anlata cam sen dınle LOL benım oğlan ağzında ne varsa cıkarıyodu cıkarıyo derken tukuruyodu   hiç birşey yemezdı herşeye ağlıyrak burnunu tutarak yedırdım kızdım acıkcası korkutum  hepsını robota verım ezdım haylada oğleyım herkez şaşırı nasıl cocuk bu  sababh kavaltııs 1 yumurta 1 kaşık bal 7 bıskuvı  labnene peynır 1 kaşık bıraz ekmek  uzerıne sut  koyup mıkserde ezıp verıyom  yatıryom kalkınca  et suyundan tel şehrıye yapıyom  tabağa koyuyom sonra ekmek robota ezıyom verıyomdum bızra buyudu şımdı ac olunca ıstıyo yınede robot olayı sadece sabh var  yada ıspanak yemeğı yaparsa sevmıyo dığerlerını verıyom köfte yapıyom  yoğut yada su  verıyom az az korkut amam bıryere  gıtcem yemesen dıyom , sevmediği cizgifilimi acma  ben bunları denedım allaha şukur bıraz ıyız eskı huyu yok arada  oluyo ne yapalı bır buyusnde  canları sağolsun ne yapak
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 892
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 00:16
benim oglanla aralarinda 4 ay var,seninki büyük....masallah boyu uzun kilosuda iyi sayilir...baran 102 cm 16-16bucuk geliyo....cok zor bir bebekti 1 yasina kadar kustu,herseyi robotten gecirdim 2 yasinda zorla birakti..ama bazen yine ögürüyo
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

kızlar bilal haziranın 25de 4 yaşını bitirecek 
kilosu çok az boyu uzuyor ama çok zayıf duruyor boyu 106cm ama kilosu geçen ay 17 iken bu ay 16 çıkıyor doğru düzgün bişey yemiyor yedikleri bir elimin parmaklarını geçmez ek olarak bişeyler vermek istiyorum 
ama sizede danışmak istedim bilalle yaşıt çocukları olanlar sizin uyguladığınız yada kullandığınız bişey varmı kiloları ne çocukların 
şimdi bebekte gelince iyicene zayıflayacak diye korkuyorum 
önce yemezse nerdeyse cinnet gecirirdim bütün günüm cocuklara yemek yedirmeye calismakla gecerdi baktimki böyle gitmiycek kendimi cok yipratiyodum,biraktim artik cani isterse yiyo istemezse yemiyo....
annem bazen ay bu cocuk niye yemek yemeden kalkiyo derse aman napin ölmez ya diyom relax
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 08:14
nurtencimm Allah yardımcın olsun senin ve yemek yedirmekte zorlanan diğer arkadaşların ..yemeyen çocuk çok zor olsa gerek .. ama bencede takma derim düşündüğün gibi zayıf değil bencede verdiğin değerlere göre ve ışılın dediği gibi relaks olmak lazım biraz çocuklar anlıyo herşeyi biliyosun üstüne düştükçe nazlanıyo  geri gidiyo benim kız öyle en azından yani  .. sıkma güzel canını Rabbim can sağlığı versin evlatlarımıza tek derdimiz yemeleri olsun Smile 
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 10:13
Canım kilo zaten çok iyi bir şey değil kaldı ki Bilal normal kilolarda görünüyorWink her zaman dediğim bir şey var sağlıklı olsun zayıf olsun. Arda kiilolu da noluyor sanki ConfusedConfusedConfused
Beslenmenizde bir şey dikkatimi çekti her lokmadan sonra su içmesi muhtemelen çocukta tokluk hissi yapıyor yemek arasında su içmesini ortadan kaldırabilirsen daha fazla yiyeceğini düşünüyorum Wink 
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 10:20
ablam yutmuyorki o su olmasa bir lokma aşağıya götürmüyor :(((

KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 10:23
kandır temel reisin çizgi filmlerini izlet ben ardaya ıspanak yedirmek için öyle yapmıştım ye bakayım oğlum pazıların şişmişmi önce yemedi güldüm ayyyy hiç bir şey yok ıspanağı yedikçe vaaaaavvvv pazıya bak ebe demeye başladım yedikçe yemeye başladıWink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.