Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlar yardım edin yaa bilal çok zayıfladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlar yardım edin yaa bilal çok zayıfladı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 10:28
kandırmak için neler yaptığımı yazsam roman olur 
dün sabahtan beri bişey yemedi yediğinide çıkardı gecede babası süt verdiği içinmidir nedir ishal oldu şimdi uyandı ne yemek istersin diye soruyorum 
canı bişey istemiyormuş yoksa kusarmış ben üzülürmüşüm:(((
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 892
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 10:31
yani kandirma olayina girecen mecburen....
hava güzelse yersen sana dondurma verecem falan....bizde ise yariyo
kendisimi yiyo senmi yediriyosun?
corbaymis,sulu yemekmis ben yediririm ama pilav yada makarna yaptigim zaman,kücük soframiz var onu sererim kendileri yer öyle daha cok hoslarina gidiyo
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 892
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 10:34
nurtencim benim kizda ayni senin oglan gibi...
zaten sabak kalkar kakmaz anne ben ac degilim yedim diyo,artik nerdeyse sunu yemem kusarim bunu yemem karnim agrir offfffff...zor valla yemeyen cocuk,2tane olunca dahada zor
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 11:12
çok fazla su içmesine izin verme irfanda öyle yemekle yemekten sonra o kadar çok su içiyorki ben o su içtikçe sudan tiskindim sonrada tabiki çok su içtiği için kusuyor. Birde doyduğun an öğürüyor ve kusturuyor kendini bunu alışkanlık yaptı o yüzden gözünün içine bakıyorum ikidebirde doydunmu diye soruyorum. Su'yu asla içirmiyorum yemek sonrasıda çok az veriyorum artık kusması oldukça azaldı. Ama bence Bilal psikolojik birşey yaşıyor şu anda. 
Şimdi sen sabah sordum diyorsun şartlamış kendini yemiyeceğim yersen kusacağım ve seni üzeceğim... Kendi küçük ama beyni büyük bu çocukların ve ne düşünürler allah bilir. Bence bi uzmana danış doğum olmadan. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 19:08
dün gece ishalde başladı aile hekimimize götürdüm ialç  olarak sadece mide bulantısı için ilaç verdi dikkat etmemi eğer karın ağrısı devam ederse acile götürmemi apandisit olabileceğini söyledi:(((
ama öğleden sonra ishali tekrar başladı bugün kusmadı ama doğru düzgünde bişeyyemedi ne teklif ettiysem istemiyorum dedi sürekli yatıyor sağlıkocağımız parkla bitişik park delisi oğlum parkta bile oturdu sadece hiç hali yok ne yapacağımı şaşırdım bakalım bu gece olmazsa bir çocuk dr götürücem 

KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 19:46
gecmış olsun zorla yedıremıyomu burnunu sıksan  ben elınden tutuyom annnemde verıyodu  ama küçüktü senınkı maşşalllah büyümüş  yoğurt vermeyı dene  meyve suyunu muzla karıştır belkım sever canım allah sana  yardım etsın .
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 20:26
Orjinalini yazan: yiğit yeliz yiğit yeliz Yazdı:

gecmış olsun zorla yedıremıyomu burnunu sıksan  ben elınden tutuyom annnemde verıyodu  ama küçüktü senınkı maşşalllah büyümüş  yoğurt vermeyı dene  meyve suyunu muzla karıştır belkım sever canım allah sana  yardım etsın .

yeliz bir önceki mesjaınıda okudum açıkcası şok oldum . giderim falan diye korkutuyorum demişsinya  bide üstüne burnu sıkmak falan bu durum çocuğunuzdaki yeme  promlemini çözmek yerine dahada pekiştirecektir.. uzaktan konuşması kolay diye düşünmenii istemem  benimde bir kızım var doğduğundan beri iştahsız bir çocuk meme bile emmek istemezdi o yüzden neler yaşadığını çok iyi biliyorum ama ne olursa olsun yaptığınız davranışlar doğru değil .. çocukların yemeğe ihtiyaçları var bu bir gerçek ama en önemlisi anneye güven duymalı sevgisinden emin olmalı yemekle sevgi aynı tartıya konmamalı ,korkutulmamalı hele zorla hiç yedirilmemeli bunun başka yönetemleri olmalı ve varda ..

ha ben böyle yazıyorum diye hiçmi hata yapmadım tabiki yaptım ama hataları doğru yöntemler gibi  kimseye tavsiye etmedim .

Düzenleyen zehra - 05 Nis 2012 Saat 20:31
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 20:29
nurtencim çok geçmiş olsun .. kilosu bencede iyi heleki boyuda uzun bence çok kafana takma .. şimdi bide hasta  hastayken çoğu çocuk yemek yemek istemez  bide iştahsızsa yememesi normal . bu dönemde kalorili bişeyler teklfi et mesela bir top dondurma .yada en sevdiği şey neyse onu yesin sadace şimdilik hastalık üstüne bide yemekle uğraşmasın çocuk .. acil şifalar dilerim canım

Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.