Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlar yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlar yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 20:12
Orjinalini yazan: ezodemir ezodemir Yazdı:

canım geçmiş olsun ,ablamda 6 haftalık ondada var şuan kanama ve doktoru hiç hareket etmeden yatmasını bol bol dinlenmesini söyledi..ama rahim açıklığı falan değil ondaki durum..onunla bi konuşim eğer böyle bir şeyse ve bilgisi varsa yazarım sana,tekrar geçmiş olsun...

canım bende kanama başlarda vardı o zaman öyle bir durum yoktu zaten.bu 20.haftadada olmuştu o zamanda dikkat et demişti sonraki gidişimde herşey normaldi şimdi gidince açıklığı söyledi bakalım daha neler olcak Tonguesizede geçmiş olsun canım inş.hayırlısı ile atlatırConfused
Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1981
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 20:16
şimdi anladım canım pardon ben hala kanamanda var diye anlamıştım.çok az kalmış doğumunuda umarım hayırlısı ile bunuda atlatırsınız,ablamın çok erken olduğu için riskli bir dönem ve sanırım seninkiyle çok alakasız bir durum..
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 20:20
sanırım pek alakası yok canım
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 20:58
Zeyneeepp CryCry 

Dikkat et kendine canım lütfen doktorun ne dediyse yap bende bilmiyorum açıklık ne demek umarım tehlike belirtisi değildir. Birde doktorunu arayıp detaylı bilgi almanı tavsiye ederim risklerini öğrenmek hakkın içinde şüphe kalmayacak şekilde sorularını sor doktoruna...
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 21:12
zeynepcim bence doktorunu bidaha ara ve konuşş en iyi o aydnlatır seni .. bizede haber verr .. ve iyi düşün doktorunu dinle ve dinlen yat keyfine bak Smile
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 21:34
bana bebeğin hareketlerini düzenli takip et,ağrın olduğunda veya kanaman olduğunda hemen gel açıklık erken doğum ihtimali demekmiş dikkat et yürüyüş yapma,ağır işlerden kesinlikle kaçın dedi.bende rahim ölçümlerinin olduğu bir ultrason var onunla başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.zaten doktoru değiştirip doğum yapmak istediğim hastaneye gidicektim böyle bir şey olmasada ama o kadar kafam karıştıki arabaya binip bir yere gitmeye korkuyorumConfusedama hiç çevremde duymadım.erken doğum yapan kimseye kontrollerde böyle birşey söylenmedi ondan böyle bocaladımTongue
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 21:45
rahimde açıklık bir doğum belirtisi...o kanama nişan adı verilen olay...kanama devam ettikçe açıklıkta azalıyor..zeynepcim kendini ve bebeğini çok iyi dinle...uzun yürüyüşlerden kaçın ama evde yürümeler insanı rahatlatıyor....sancıların oluyormu bilmiyorum ama açılma sancı ve kanamayla beraber oluyor...30.haftayı geçtiğin için doğum olsada bebeğin için endişelenme o şimdi hayata hazır...allah kolaylık ve güç versin
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 21:52
şuanda ne kanamam nede sancım yok şükür ilalcim.başından beri zaten benim uzun yürüyüşlerim ev işlerim hiç olmadı kısmet artık.hakkımızda ne hayırlı ise o olsun ters bişey olsa bebeğin hareketleri olmaz sanırımConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.