Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlarım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlarım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 12:17
valla canim benimki 16 aylik burnuunu gosterio anca
her gun tekrarliom ama nafile

zamanla ogrenirler herhaldee
Tongue
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1199
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 12:20
annelere herşey dert benim kızda 15aylık yürüdü dr.bile getirmiştim okadar çok üzüldümki yürümüyor diye şimdi 1dk bile oturmuyor yemeği bile ayakta yiyor oturtamazsın sandalye aldım otursun diye üstüne çıkıyor dr herbebek farklı karşılaştırma yapma demişti çocuğunu herkesin bebeği yürüyor demiş dr. güzel konuşuyordu emeklemedi popsunun üstünde sürtünüyodu takma daha neler yapar balkızlar annesiSmile

Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7662
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 13:44
evet arkadaşlar takmayacağım artıkBig smile az önce babamlada konuştum oda takma kızım diyor kızların gelişimleri çok iyi dedi..
bak gör dedi 3-4 aya kadar bir yürüyecekler,, bir konuşacaklar,, sen durun-susun dieceksin dedi..LOL

hadi inşallah dedim bende..Big smileBig smile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 14:11
kesinlikle öyle nailecim.benim karşı siteden arkadaşımın kızı zerenden tam 1 ay büyük ama zerenden çok sonra yürümeye başladı.şimdi koşuyodur bileLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 14:57
Naile sevindim senin adına.
Inan o an yapmasalar bile, emin ol kaydediyorlar. Sen göstermeye, ögretmeye devam et... Elife renklere yogunlastırıyorum o an söylemiyor  karıştırıyor. Bugun bir baktım ki, oyuncak bardakların rengini söylüyor sıralıyor, aynılarına koyuyor.

Şunu unutma, çcocuklar kurumamış beton gibiler, biraz daha teknolojik yaparsak, boş cd gibiler. Ne verirsen alırlar, ama hemen göstermezler. Bir den bir bakarsın ki, öğrettiklerini tekrarlıyor, o zaman alırsın meyveyi.. Sıkma canım kendini.
Ben teker teker sen iki tane birden iki insan buyutuyorsun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.