|
Korona belirtisi mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 14:39 |
merhaba Kadir bey kendimle ilgili bir şey sormak istiyorum.
Kadın Yaş 26 bilinen kronik rahatsızlığım yok. Dün öğlenden beri nefes darlığı yaşıyorum. Sürekli derin nefes alma hissi geliyor yetmiyor bazen alamıyorum yarıda kalıyor ve bu durum vücudumu yordu. Biraz da Boğaz ağrısı var fakat benim boğazım sık sık ağrır. Bu nefes olayı koronadan kaynaklı olabilir mi acaba öksürük falan yok . Hiçbir şey olmadan direk ciğerlere inipte böyle nefes darlığına sebep olur mu bunu merak ettim ne yapma mı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey belirtmeyi unutmuşum 2 yaşında bebeğim var 13-14 kilo arasında dün sırtıma çıkmıştı ben yatarken zıpladı falan o ara nefes alamadım gibi oldu daraldım yani ondan sonra başladı bu nefes darlığı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120821 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen; sırt adeleleriniz hasar gördü. Kendiliğinden düzelir.
|
|
![]() |
|
Tek nefes darlığı belirti olur mu peki Kadir bey ciğere inmesi açısından soruyorum teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120821 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş olmadan, akciğerlerde bir zatürre durumu OLAMAZ!!
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim sağolun
|
|
![]() |
|
Doktor bey yine meşgul edicem sizi lütfen kusura bakmayın kalple ilgili bir sorun olmuş olabilir mi acaba çok zorlanıyorum nefes almakta sürekli derin nefes alma ihtiyacı oluyor. Yani sırta o şekilde baskı yapılınca vs kalp etkilenir mi
|
|
![]() |
|
Sırtımda ağrıyor ama bu nefes problemi çıkmadan önce de ağrıyordu doktor bey zaten nefes darlığı olay sonucunda oluştu ama sırt ağrım öncede vardı. Genelde boynu sırrı ağrıyan biriyim şimdi de sınava hazırlandığım için ağrıyordur diye düşünüyordum ama kalple iligili bişey olur mu diye endişelendim ailemde biraz ısrar edince bu konuda size sormak istedim tekrardan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|