Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Korona belirtisi mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Korona belirtisi mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 327
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Korona belirtisi mi
    Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 14:39
merhaba Kadir bey kendimle ilgili bir şey sormak istiyorum.
Kadın Yaş 26 bilinen kronik rahatsızlığım yok. 
Dün öğlenden beri nefes darlığı yaşıyorum. Sürekli derin nefes alma hissi geliyor yetmiyor bazen alamıyorum yarıda kalıyor ve bu durum vücudumu yordu. Biraz da Boğaz ağrısı var fakat benim boğazım sık sık ağrır. Bu nefes olayı koronadan kaynaklı olabilir mi acaba öksürük falan yok . Hiçbir şey olmadan direk ciğerlere inipte böyle nefes darlığına sebep olur mu bunu merak ettim ne yapma mı önerirsiniz 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 18:27
Doktor bey belirtmeyi unutmuşum 2 yaşında bebeğim var 13-14 kilo arasında dün sırtıma çıkmıştı ben yatarken zıpladı falan o ara nefes alamadım gibi oldu daraldım yani ondan sonra başladı bu nefes darlığı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120821
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 21:40
Muhtemelen; sırt adeleleriniz hasar gördü. Kendiliğinden düzelir. 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 22:07
Tek nefes darlığı belirti olur mu peki Kadir bey ciğere inmesi açısından soruyorum teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120821
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2020 Saat 09:54
Ateş olmadan, akciğerlerde bir zatürre durumu OLAMAZ!!
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2020 Saat 09:57
Çok teşekkür ederim sağolun
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2020 Saat 19:00
Doktor bey yine meşgul edicem sizi lütfen kusura bakmayın kalple ilgili bir sorun olmuş olabilir mi acaba çok zorlanıyorum nefes almakta sürekli derin nefes alma ihtiyacı oluyor. Yani sırta o şekilde baskı yapılınca vs kalp etkilenir mi 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2020 Saat 19:20
Sırtımda ağrıyor ama bu nefes problemi çıkmadan önce de ağrıyordu doktor bey zaten nefes darlığı olay sonucunda oluştu ama sırt ağrım öncede vardı. Genelde boynu sırrı ağrıyan biriyim şimdi de sınava hazırlandığım için ağrıyordur diye düşünüyordum ama kalple iligili bişey olur mu diye endişelendim ailemde biraz ısrar edince bu konuda size sormak istedim tekrardan
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.