|
Korona belirtisi mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 yaşında bu işler OLMUYOR!!
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey ben nefes darlığından çok rahatsızım yapılabilecek bişey var mı acaba bir de benim bu durumumu gören bi doktor arkadaşım senin akciğer tomografi çekinmen lazım kaslarla ilgili bir durumdan bu kadar nefes darlığı olmaz falan dedi. Eğer siz bu şekilde nefes darlığı yapar diyorsanız hiçbir şey yaptırmicam ama gerçekten zorlanıyorum nefes alırken sırtım falan batmıyor yani sırtım ağrıyor evet ama nefes alırken ağrı veya batma yok sadece sürekli olarak derin nefes alma ihtiyacı geliyor bazen alabiliyorum bazen alamıyorum çok yoruldum kaç gündür lütfen yardımcı olun endişeleniyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tomografide, bir belirti olacak kadar bir akciğer hadisesi olsa; solunum sayınız dakikada 60'ın üstüne
çıkardı!! "O" gören doktorun hiçbir klinik bilgisi YOK!! Bir yerinden uydurmuş. |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
Tmm çok teşekkür ederim. Bu sorun kaslardan mı yani doktor bey ilaç önerir misiniz gerçekten çok rahatsızım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2 gün, günde:3x2 tablet Novalgin alın..
|
|
![]() |
|
Kadir bey ben hiç iyi değilim nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma ihtiyacı geliyor fakat alamıyorum üç doktora gittim hiç biri çözüm bulamıyor lütfen bi tahmininiz var mı benim durumum nedir böyle
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akciğerleriniz temiz. Ne dediler bu Akciğer Grafisi için??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|