|
Kortizon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Anneysen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2024 Saat 02:54 |
Doktor bey merhaba.enjeksiyon decort ampulün ya da benzerinin icirilmesi etki etmez diyorsunuz peki icirildiginde tıpkı kortizon almış gibi zarar verir mi ya da bagisikligi baskilar mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HICBIR etkisi olmaz! zaten onun icin agizdan veriyorlar! Anlayacaginiz, aileleri kekliyorlar.
|
|
![]() |
|
Anneysen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sayenizde çok şey öğrendim Allah razı olsun. Benim kizimada pfapa dediler lakin aft lar olmadığı için biri eksikse pfapa değildir dediğiniz için artık kanmiyorum ancak merak ettiğim kızıma bir sefer decort içirdiler ne ates ne başka bisey kalmadı 1 saat önce ateşler içinde yanıyordu bu decort icilince etkisizse neden böyle oldu peki birdaha kanmamak icin öğrenmek için soruyorum sayenizde öğreniyorum hocam
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalancı bir etkiyse yani belirtilerin üstünü sadece örtüyorsa beni korkutan yan etkisi yani boşuna icirdiler biliyorum artık ancak zarar vermismidir bagisikligi baskilayip midesine zarar vermismidir yani ağzından alınınca zararı nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir zarari olmaz.
Tipik soytari Turk doktor uygulamalarindan biridir. Ilerde (foyalari iyice ortya cikinca) bundan da vazgecerler!! Nasil ki artik her oksurene, Astim demiyorlar, bu sacmaliktan da vazgececekler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|