|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gulerumutayse ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gulerumutayse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Saat 55 Dakika önce Saat 22:26 |
Hocam dün gece aniden kulak ağrısıyla uyandım çok kötüydü ağrı kesici alarak zor sabahı ettim acile gittim doktor kontrol ettiğinde enfeksiyon olduğunu söyledi. Ultra cef 500 ona dron simple kulak damlası ve siprogut plus kulak damlası verdi bugün bunları kullandım ama sizin düşünceniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120599 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN o ilaçların tekini bile kullanmayın!
Onadron; Kortizon olup bu ilaçlarla olabilecek olumuzlukları kamufle eder. Zarar oluşana kadar bir şey hissetmezsiniz. Ultracef; antibiyotik,hiç bir etkisi olamaz zira hadise mikrobik değil mekaniktir. DAİMA Gripal enfeksiyonlar sonucunda oluşan ödem ile Öztaki borusunun kapanması sonucu orta kulakta oluşan sıvı akamaz ve içerde birikip tazyik yapar ve ağrı olur. Ayrıca; oradaki yararlı bakteride yok ederek, direnci düşürür. Siprogut; antibiyotikli damla olup, ağrılı durumlarda, basınç sonucu kulak zarı delinirse, ve damla yapılırsa, bu damlalar, dış kulakta ne kadar pislik ve mikrop varsa, tamamını orta kulak boşluğuna sokar ve başınız büyük belalara girer. Hayat boyu çekersiniz ve en sonunda (zaten arzulanan da odur) kualağınıza mikro şirürjik yöntem ile "suni kulak zarı" implante edilir. Yazarlar kısmından: "Kulağı kızarık" ve "kulak ağrısı" ile işlgilki yazıları okuyun. Sadece; İliadin damla anlattığım şekilde uygulayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 8 Saat 17 Dakika önce Saat 09:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|