Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak memesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak memesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118665
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 19:18
Resimdeki kizariklik; cocugun yatarken, "kivrilmis" kulak memesinin ustune yatmasi ile olan bir durum.
2-3 gunde kaybolur.
Ates yok, sadece hirilti var..... Gribin sonuna gelmissiniz, sakin bir yere gitmeyin, sadece sicak su buhar
banyosu tatbik edin, yoksa hemen ASTIM teshis ederler ve caniniza okurlar.
Astim; bu sekilde olmaz... Nefes alis kolay ve kisa, nefes verin zor ve uzundur. On planda bu bulgular
vardir. Tek basina hiriltinin bir onemi yoktur.

Yukarı Dön
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2016 Saat 11:29
Hocam merhaba,
biz gribin sonuna bir türlü gelemedik.oğlumun balgamlı öksürüğü hala geçmedi.keyfi iyi.ateşi yok.arada hırıltı oluyo ama sanırım o da balgamdan.atamıyor balgamını.atsa rahatlayacak.bu kadar uzun sürmesi normal mi.yazın gelmesini iple çektık biraz griplerden uzak oluruz diye ama kıştan beteriz.hazirandan beri öksürük devam.Alerjik filan olabilir mi.
saygılar.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2016 Saat 18:34
1- Bu mevsimde, hangi bitkinin poleni kaldiki Allerji yapsin.
2- Allerjik durumlarda, hapsirmalar(bilhassa sabah hapsirmalari) ve burun akintisi on plandadir. Oksuruk,
bu arazlardan sonra gorulur. 
Saman nezlesinde; oksuruk yoktur.
3- Bilhassa atessiz Gripler, vucut bu basit virusleri adam yerine koymadigindan ve antikor
uretmediginden(ates olmadan, antikor yapimi olmaz) cok uzun surerler.
4- SAKIN: Turk doktorlarinin "allerji" palavralarina kanmayin.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 14:32
Hocam peki merak ettiğim,şuanda önlem amaçlı bronşlar kendini daraltmışmıdır bunu tedavi etmezsek ilerde başımıza iş açarmıyız mesela astıma filan dönüşür mü bu.çünkü 2 aydır öksürüyor

Düzenleyen barbaros430 - 03 Ağu 2016 Saat 14:37
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 20:13
Boyle bir sey yok!!!
Bronslar gerektiginde, daralirlar, tehdit ortadan kalkinca, genislerler..
Turkiye'de bu konuda yapilan tedavilerin tamami soytariliktir..

Siz bir kimseyi, ASLA, durup dururken, Astim yapamazsiniz...
Hasta Astim olacaksa olur ve HAYAT BOYU SURER!!!! Astim'in tedavisi yoktur. Mevcut ilaclarla, sadece
Astim Krizlerinin arasi acilir...Astim hastasi, hayat boyu ilac kullanmak zorundadir.
Siz bakmayin Turkiye'deki cocuk doktorlarina!!! Onlara gore her oksuren hasta Astim hastasidir..

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 19:24
http://i.hizliresim.com/rEj4gB.jpg
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 19:29
Hocam merhaba
Umarim becerebilmisimdir.daha once bahsetmistim size oglumun kulaginda ozellikle grip olmadan bir gun once cikan kucuk morluklarla ilgili.buugun sabah birseyi yoktu.kresten geldiginde kulak bu sekildeydi.kimse ellemedi biyere carpmadim diyor.hocam bu ne olabilir.daha once doktorun dedigi gibi allerji ile alakasi olabilir mi.yada lenf bezleriyle.

Düzenleyen barbaros430 - 18 Ağu 2016 Saat 20:52
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 23:08
Siz Turk doktorlarina bakmayin, onlar her anlamadiklari  seye  "Allerji" derler.

Kulagi bir sekilde tahris oluyor. Ya uykuda kendisi farkinda olmadan yapiyor, veya oyun olsun diye yapiyor.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.