|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimdeki kizariklik; cocugun yatarken, "kivrilmis" kulak memesinin ustune yatmasi ile olan bir durum. 2-3 gunde kaybolur. Ates yok, sadece hirilti var..... Gribin sonuna gelmissiniz, sakin bir yere gitmeyin, sadece sicak su buhar banyosu tatbik edin, yoksa hemen ASTIM teshis ederler ve caniniza okurlar. Astim; bu sekilde olmaz... Nefes alis kolay ve kisa, nefes verin zor ve uzundur. On planda bu bulgular vardir. Tek basina hiriltinin bir onemi yoktur. |
|
![]() |
|
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam merhaba,
biz gribin sonuna bir türlü gelemedik.oğlumun balgamlı öksürüğü hala geçmedi.keyfi iyi.ateşi yok.arada hırıltı oluyo ama sanırım o da balgamdan.atamıyor balgamını.atsa rahatlayacak.bu kadar uzun sürmesi normal mi.yazın gelmesini iple çektık biraz griplerden uzak oluruz diye ama kıştan beteriz.hazirandan beri öksürük devam.Alerjik filan olabilir mi. saygılar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bu mevsimde, hangi bitkinin poleni kaldiki Allerji yapsin. 2- Allerjik durumlarda, hapsirmalar(bilhassa sabah hapsirmalari) ve burun akintisi on plandadir. Oksuruk, bu arazlardan sonra gorulur. Saman nezlesinde; oksuruk yoktur. 3- Bilhassa atessiz Gripler, vucut bu basit virusleri adam yerine koymadigindan ve antikor uretmediginden(ates olmadan, antikor yapimi olmaz) cok uzun surerler. 4- SAKIN: Turk doktorlarinin "allerji" palavralarina kanmayin. |
|
![]() |
|
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam peki merak ettiğim,şuanda önlem amaçlı bronşlar kendini daraltmışmıdır bunu tedavi etmezsek ilerde başımıza iş açarmıyız mesela astıma filan dönüşür mü bu.çünkü 2 aydır öksürüyor
![]() Düzenleyen barbaros430 - 03 Ağu 2016 Saat 14:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle bir sey yok!!! Bronslar gerektiginde, daralirlar, tehdit ortadan kalkinca, genislerler..
Turkiye'de bu konuda yapilan tedavilerin tamami soytariliktir.. Siz bir kimseyi, ASLA, durup dururken, Astim yapamazsiniz... Hasta Astim olacaksa olur ve HAYAT BOYU SURER!!!! Astim'in tedavisi yoktur. Mevcut ilaclarla, sadece Astim Krizlerinin arasi acilir...Astim hastasi, hayat boyu ilac kullanmak zorundadir. Siz bakmayin Turkiye'deki cocuk doktorlarina!!! Onlara gore her oksuren hasta Astim hastasidir.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
http://i.hizliresim.com/rEj4gB.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam merhaba
Umarim becerebilmisimdir.daha once bahsetmistim size oglumun kulaginda ozellikle grip olmadan bir gun once cikan kucuk morluklarla ilgili.buugun sabah birseyi yoktu.kresten geldiginde kulak bu sekildeydi.kimse ellemedi biyere carpmadim diyor.hocam bu ne olabilir.daha once doktorun dedigi gibi allerji ile alakasi olabilir mi.yada lenf bezleriyle. Düzenleyen barbaros430 - 18 Ağu 2016 Saat 20:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz Turk doktorlarina bakmayin, onlar her anlamadiklari seye "Allerji"
derler. Kulagi bir sekilde tahris oluyor. Ya uykuda kendisi farkinda olmadan yapiyor, veya oyun olsun diye yapiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|