Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak,bactrim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak,bactrim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 352
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 19:06
Hocam,doktor yazmadan vermezler,elimde azitro var,boğaz için vermişlerde birkaç ay önce,kan tahlili yaptırınca kullanmamamıştım,toz halinde duruyor,tarihi geçmemiş ,oda olurmu?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119617
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 19:10
Olur.... 3 gun, gunde 1 olcek(5ml) verilecek.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2015 Saat 09:30
Hocam,neyseki tanıdık vasıtasıyla amoklavin aldık(illaki dediğinizi uygulamak istedimde).Ağrımız zonklamamız geçti,akabinde ağzında aft ve boğaz ağrısı oldu,ateşini düşürmedim,bir gecede kendi kendine düştü,aft için kenocort kullandım,boğaz için de tantum.Bugün çok rahat.
Sadece kulağının biraz kaşındığını söylüyor,normalmidir.Mantar v.s.olmasında?.Kontrol için baktırayımmı.Yüzme takımında olduğu için 2 hafta sonra antrenmanlar başlayacak.

Emeğinize,yüreğinize sağlık.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2015 Saat 18:41
Sakin ilave bir ilac kullanmayin. Kulagi, kendiliginden duzelecek.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2015 Saat 19:51
Hocam,amoklavini bitirmiştik,3 hafta hiç su değdirmedik,gayet iyiydi.Sonraki iki hafta sonu yüzmeye başladı,havuzda.Bu arada grip atlattık.Serum fiz.coldmix.İki gün önce kualğım dedi,hemen illiadin ve ibufen başladım.Ancak,üçüncü gün hala devam edince KBB ye götürdüm.Yine dış kulak dedi.Ceclor.ibufen,deloday yazmış.Bu arada burun kemiğinde eğrilikten bahsetti,ama uzatmadık.O kulağı evet diğerine göre büyük görünüyor gözüme? Anne içinden gelmiyor,dışarısı ağrıyor diyor.İpucu olur belki.
Kızım 9 yaşını bitirdi,26 kg.134 cm.

Neden hep tekrarlıyor Hocam.Ne yapayım.Geçen senede her haftasonu yüzüyorduk,hiç böyle olmadı,ufak tefek söylenirdi ama ibufen,illiadin ile geçerdi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2015 Saat 23:39
Oztaki borusu, bir sebeple cabuk kapaniyor. Devamli Serum fiz kullanin, SAKIN Antibiyotik vermeyin.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2015 Saat 06:37
Hocam ser.fiz.elimizden düşmüyor.Babasınında hemde aynı kulağı,zamanında,sanırım yanlış tedaviden ,kulak zarı delik,asla su değdirmez.Genetik birşey mi acaba diye düşündürüyor.Bir şey yakalrsınız diye belirtmek istedim.Kızım'içi ağrımıyor,dururkende ağrımıyor,üzerine yatınca ve elleyince ağrıyor diyor.

Teşekkürler herşey için.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2015 Saat 08:46
Genetik, yani "soya cekim" olarak, burun boslugu dar olabilir..
Kulak kepcesinde, ve kulak yolunda, bir kizarti-sislik yok degilmi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.