|
Kulakta kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nlgn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 20:36 |
İyi akşamlar. Kızımda 3 gündür burun akıntısı vardı. Ateş ve balgamlı öksürük yoktu. Aniden kulağım ağrıyor demeye başladığı için doktora gittik. Kulağı kıpkırmızı dedi ve cempes antibiyotik ve siprogut damla verdi. Daha önce hiç antibiyotik kullanamadı kızım. Nasıl hareket etsek bilemedik. Bugün kulağında hiç ağrı olmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazarlar kismindan ilgili 2 makaleyi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi akşamlar doktor bey. Bugün başka bir çocuk doktoruna daha götürdüm kızımı. Ateş ağrı yok boğazı temiz sadece ara ara burnu tıkanıyor bazende akıyor dedim. Oda ısrarla sol kulak çok kırmızı antibiyotik kullanmazsa işitme kaybına gider dedi. Ben size güvenmeyi tercih ediyorum. İnşallah kızarıklık geçer. Ağrı olmadığı için iliadin vermiyorum. Balgamsız kuru öksürük oluyor bazen. Kulağı 2 gün önce ağrıdı bir daha ağrı olmadı zaten. 3 doktor gördü üçüde işitme kaybı olur diye gözümü korkuttu. İnsan evladı söz konusu olunca içini bir türlü rahatlatamıyor.
Düzenleyen nlgn - 10 Ara 2022 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz degil mi, nasilda sahtekarligin zirvesini uyguluyorlar!
Ilk sayfada; YAZARLAR kisminda, benim bu konudaki 2 makalemi makale listemden bulup okuyun.
|
|
![]() |
|
Merhaba doktor bey. Makaleleri okudum. Perşembe günündeki ağrıdan sonra ağrı olmadı. Burun akıntısı az az devam ediyor. Kızım kulağında bazen çınlama olduğunu söylüyor. Kulağının içindeki kırmızılık geçmediği için mi çınlıyor acaba? Tekrar kontrole götürdüğümde hala kırmızı derlerse ne yapmam gerekir? Antibiyotiği asla kullanmak istemiyorum .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin kontrole filan gitmeyin.
Sadece, benim anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Doktor bey merhabalar. Sizin tavsiyenizle kızıma antibiyotik kullanmadım. Kulağı çok kırmızı mutlaka kullan demişlerdi. 1.5 hafta kadar geçti üzerinden çınlama dışında şikayeti yoktu ama bugün okulda aynı kulağı tekrar ağrımış. Doktora götürdüm bu seferde kızarıklık yok ama geride akıntı görüyorum diyerek amoklavin reçete etti. Boğazıda şiş biraz dedi. İliadin damla damlatacağım şimdi. Siz ne önerirsiniz? Teşekkür ederim iyi çalışmalar.Birde 2 günder gözü kızarık ve akıntılı olduğu için stafine kullanıyoruz.
Düzenleyen nlgn - 21 Ara 2022 Saat 13:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE, Iliadin damla kullanin. Kulak agrisi nedeni ile su Turk doktorlara gitmeyin. Ne ilac verecekleri belli!
Kasten bir cuval ise yaramaz ilaclar verip, sizi biktiracak sonra sanki cozummus gibi ameliyat onerecekler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2022 Saat 19:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|