Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
meral75
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
|
Konu: ne kadar aglatiyosunuz Gönderim Zamanı: 15 Şub 2008 Saat 23:26 |
merhaba arkadaslar..
 bugün oglum 4 aylik oldu uyku düzenimiz pek yok hele uykuya kendi hic dalamiyo  tabi bizim hatamiz gazi ve sancisi vardi mecbur kucaga aldik(doktorlarimizdan önerilmedigi halde) hafif salladik.. miz deyince basindaydim diyebilirim  simdi artik halimde kalmadi.. gazi pek yok unutturup saglikli uyku düzeni olsun diye unutturmaya calisiyorum ama 10-15 dakika icinde dayanmayip aliyorum..  kendimi cok kötü hissediyorum (7 günde uyku düzeni) bunuda okudum.. sizler nekadar aglatiyosunuz?? yarim saat bir saat ???? paylasimlarinizi bekliyorum 
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2008 Saat 23:36 |
Ben hiç ağlatarak uyutmayı denemedim, benim kızım da günlerdir 01:00 / 02:30 saatleri arasında uyuyor ve dün gece 05:00'te kalktı, sonra 07'de kalktı, muhahak da iki veya üç kez kalkar ama o uyuyana kadar sabırla bekliyorum, kızım bir yaşında sayılır, bizim kızımız da gazdan uyuyamıyor, hala devam ediyor, bence zamanla alışacaklar, biraz sabırlı olmamız lazım sanırım, bundan başka çaremiz de yok
|
|
 |
sedefk
Üye
Puanlar: 95
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 00:33 |
Benim kızım da 4.5 aylık oldu ve kucaktan biz ayakta sallamaya alıştırdık ama saç kurutma makinesini açarak tabii ki uyuyor. Makine sesi sabit olduğu için ninni gibi oluyor nerdeyse..Bunu dene bir de...
|
|
 |
fatmabek
Altın Üye
emir&yusufun annesi
Puanlar: 2802
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 00:52 |
walla benim bebeğimde cok ağlayan bir bebek değildi hamdolsun
hep emerken uyur hiç sallamadım beşiğini de sallamadım
ama ağladığında kucagına almalısın ilk yas cok onemli bebeğin sana güvenmeli onun için ağladığında onu sakinleştirmek ve mutlu etmek için elinden geleni yapmalısın canımmm
|
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7479
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 00:56 |
Canım ben de hiç ağlatmadım ama bence gece rutini oluşturmalısın canım. Yani hangi saatte ne yapıyorsan her gece aynı şeyleri yapmaya çalışırsan iyi olabilir derim. Kolay gelsin
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 01:07 |
fatmabek Yazdı:
ama ağladığında kucagına almalısın ilk yas cok onemli bebeğin sana güvenmeli onun için ağladığında onu sakinleştirmek ve mutlu etmek için elinden geleni yapmalısın canımmm |
Sana katılıyorum canım  benim kızım çok gazlı bir bebek olmasına rağmen, hiç sallamadım ve biraz önce de gezerek kucağımda uyutabildim.
|
|
 |
fatmabek
Altın Üye
emir&yusufun annesi
Puanlar: 2802
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 01:55 |
fatoş Yazdı:
fatmabek Yazdı:
ama ağladığında kucagına almalısın ilk yas cok onemli bebeğin sana güvenmeli onun için ağladığında onu sakinleştirmek ve mutlu etmek için elinden geleni yapmalısın canımmm |
Sana katılıyorum canım  benim kızım çok gazlı bir bebek olmasına rağmen, hiç sallamadım ve biraz önce de gezerek kucağımda uyutabildim. |
Allah kolaylık versin canım zor anne olmak gercekten zor
ama gazlı bebeklere hareket gerekiyor zaten tabiiki kucağına alıcaksın pışpışlıycaksın 
Düzenleyen fatmabek - 16 Şub 2008 Saat 01:56
|
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
|
 |
botag
Katılımcı Üye
Puanlar: 690
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 12:09 |
Kızım 10.5 aylık.Bende hiç ağlatmak istemiyorum.Sıcaklığımı ve sevgimi hissetmesini istiyorum.Zaten ilerki yaşlarında kendisi gidip uyacak.7 aydan itibaren gece yanına yatıp uyutmaya alıştırdım.Saat 10.00 da birlikte gidip yatıyoruz.Emiyor üstüne biberon mamasını yiyor ve saçlarımla oynarken uyuyor.en geç 10.30 da uyumuş oluyor.
|
 |