Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Normal doğum yapmak mümkün değil mi!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuNormal doğum yapmak mümkün değil mi!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2010 Saat 19:56
haklısınız... idealist ve tüccar insanlar her meslek grubunda mevcut, elzem konular dışında hersey normal seyrinde giderken sezeryan talebi dr.dan geliyorsa Dr. Kadir Tuğcu'nun deyimiyle oordan kaçın LOL
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2010 Saat 10:13
LOLbencede
Yukarı Dön
Yeşim Erdem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2010 Saat 23:50
Arkadaşlar, ben yeni üyeyim, üye olur olmaz da bu yazıyı yazmıştım. Sonra bir şekilde siteye giremediğim için yazdıklarınızı okuyamadım ve yanıt yazamadım.  İlginiz için teşekkür ederim. 

Bu olayın hangi hastane ve hangi doktorla başıma geldiğini yazmam forum kurallarına aykırı mı olur? Hiç değilse bu forumda bulunanlar aynı hataya düşmesin. Ayrıca sitedeki hastene reklamı banerini gördükçe de şişiyorum.

Gerçekten sezeryan gerekip gerekmediğini nasıl öğrenebilirim sizce?
Yeşim Erdem
Yukarı Dön
CaRaBeeN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2010 Saat 01:55
Evet ülkemizde malesef mümkün değil.
Malesef doktorlarımız doktorluğu bir iş "meslek" olarak görüyor. Sabah 9 akşam 6 mesai olarak değerlendiriyor. Hani Cem Yılmaz diyor ya "pazarda elma satan adam, elmayı yedin mi vitaminin aldın mı diye düşünmez" diye...
Doktorlarımız da malesef doktorluğu böyle "iş" gibi görmeye devam ettiği sürece bu ülkede normal doğum olmaz arkadaş.
Oysaki doktorluk nedir?Kutsaldır dimi..Ama nerdeeee, kolayına geldiği gibi , maddiyatına geldiği gibi yapar geçer.
Bunları yazarken işini düzgün yapanları tenzih ederim ama o kadar azınlıkta kaldılar ki..

Bir diyalog:
- Hamile: Doktor, doğumum nasıl olacak normal mi?
- Doktor: Sen İzmir'den İstanbul'a uçakla mı gidersin, otobüsle mi?
- Hamile: E,uçakla giderim :/
- Doktor: E ozaman sezeryan yapıcaz tabi :) (burdaki gülücük masum gülücük değildir doktorun pişkin gülüşüdür)

Öğleden sonra akşam 6 ya kadar özel muayenesinde vizite alan doktor, öğleden önce de hastalarını planlı sezeryane yönlendirir arkadaş. 2 kere 2 gibi bir denklem bu.
Kadın doğumcular sistemini bu şekilde kurmuş bi kere.
Senle benle gecenin 3ünde 5inde yada tam vizitenin ortasında uğraşır mı? Uğraşırsa vizite alıp para kazanabilir mi?Gecesi gündüzü kalır mı? Kalmaz..E ozaman sezeryan yapıcaz tabi der ve gülerler!

Düzenleyen CaRaBeeN - 30 Ağu 2010 Saat 01:56
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 23:48
hangisi daha ii sezeryan mı mormal mi kızlar ya?

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 23:56
Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

hangisi daha ii sezeryan mı mormal mi kızlar ya?
ben 9ayımdan 1gün almıştım sezaryana girdim acil kendini neye hazırlamak istiyosan ona hazırla derdi burda bir ebe öylede gelişir benim sezaryan ama hiçbir sıkıntı çekmedim normal daha iyi bi aksilik olmazsa hayırlısıylada kucağına alırsın inşallah kızımı kucağıma aldığımda çok saçlıydı hemşilreler saçlarını yana taramışlardı çok güzel bir duygu

Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 23:59
Maşallah benimki bakalım kime benzeyecekSmileSmile

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
nilufer Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 01:44
benım normal dogumum bı facıadı..gece 1 de suyum geldı panık yaptık hemen karsımızda ünıversıte hast.vardı oraya gıttık.doktor benı bı basıma bı odaya yatırdı 2 saatte bır esneye esneye gelıp bakıp gıttı ve daha dur sancıdan belın kopacak gıbı olacak dedı... bas ucumdan ayak ucuma kadar sırılsıklam oldum ama ılgılenmedıler bıle..artık sabah oldu sonunda ve hasta bakıcı geldı bu ne hal dedı yatagımı degıstırdı sagolsun..sunı sancı verdıler 3 santım acıldı sadece sancı artık hat safhadaydı avaz avaz bagırıyodum tam 18 saat sancı çektım......artık yok dedım oluyorum..sonra esım bas hekıme cıkıp sıkayet etmış yanımda doktora bas hekımden tel.geldı bı anda benımle 18 saatın sonunda adam gıbı ılgılenmeye basladılar ve doguma aldılar..doguma gırdım ve bı baktım 20 30 ögrencı içeri gırdı şok oldum gormeyen kalmadı benı o halde....vakumla çektıler cocugumu cok kotu gectı benım dogumum ya anlatırken bıle elım ayagım buz kestı,daha neler neler geldı basımada fazla uzatmıyım dedım:):)  sımdı kızım 3 yasında ıkıncı cocugum olursa eger nasıl dogururum bılmıyorum valla:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.