Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Normal doğum yapmak mümkün değil mi!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuNormal doğum yapmak mümkün değil mi!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 12:27
esraa ne maceralı bir doğum hikayesi.
ne güzell sonu gönlünce olmuşSmile
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 12:56
heleki şubat ayında o karda kışta bilecikten eskişehire sadece eşimle ikimiz işçi pikapıyla (kasasında kömürlerle LOL) gidişimizi hiç unutmayacağımLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL araba her hoplayışında ben de hopluyordumLOLkorkuyordum hastaneye yetiişemeden yolda doğuraacaktım diyeLOLLOL
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 21:30
Orjinalini yazan: oĞuZuMM oĞuZuMM Yazdı:

benim de maceralıydı doğumum.sabah bilecikteki devlet hastanesine gidip muayenemi oldum.2cmlik açıklık var dediler.ben kontrollerime eskişehire gidiyordum.burada hiçbir doktora gitmedim.bana doğumu bilecikte yapıp yapmayacağımı sordu ebeler.ben de bu durumu doktorumla görüşmek istiyorum,o beni yönlendirecek dedim.hanımefendiler ohoooo biz niye nst çekiyoruz ki ozaman deyince tepem attı.kendi isteğimle hastaneden ayrılıyorum diye imzamı attım hastaneden çıktım ve doktorumu aradım.ebelerin yaptıklarının yasal suç olduğunu söyledi ve heleki bir de devlet hastanesinde.doktorum şehir dışındaydı ve beni çalıştığı hastanedeki başka bir dr arkadaşına yönlendirdi.gece 10 gibi 6-7 cmlik açılma olmasına ve suyumu boşaltmalarına rağmen bebeğin başı rahim yolunda değildi.apar topar sezeryana götürdüler.tüm hazırlıklar tamamdı.anestezi dr.u bile başımda narkozu vermek için bekliyordu.dr geldi alttan muayene sonucu çabuk arkadaşlar çevirin bebek burda normal doğum geliyor demesiyle ortalık telaşa kapıldı...nihayetinde çok istediğim normal doğumumu yapmıştım...çok şanslıydım.ebelere diretmiştim ben normal doğum istiyorum diye.son ana kadar onlar da beni destekleyip yardımlarını esirgemediler sağolsunlar..ve özel hastanede yapmıştım ben doğumumu...
gönlüne göre vermiş mevlam

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.