|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Linam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() |
benim kızımın oto koltuğu kraft marka, çin malı olduğunu gördüğümde almak istemedim açıkçası ama satıcı bana bu markanın türk olduğunu fakat fabrikalarının çinde olduğunu söyledi, hatta çoğu markanın fabrikalarının çinde olduğunu söyledi. bende markaya güvenerek aldım şimdi bu konuyu görünce çok rahatsız oldum açıkçası bir tane dahamı alacağım şimdi:(((
|
|
![]() |
|
erkinu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() |
Merhabalar,
Daha önce yazdığım yazılar ve makalelerden bir oto koltuğunun sahip olması gereken minimum özellikleri okuyup,kullandığınız oto koltuğu ile karşılaştırabilirsiniz. Eğer ki bahsettiğiniz markanın özellikleri,yazdıklarıma uyuyorsa bir problem yok demektir. Özellikle ürünün kılıfını kaldırdığınızda içinde strafor(köpük) olmasına dikkat ediniz. Yoksa kesinlikle kullanmayınız.
Sevgiler,
Erkin ÜLTANIR
|
|
![]() |
|
mahiradasi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 215 |
![]() |
tesekkur ederim Erkin bey. |
|
![]() |
|
Linam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() |
Koltuğumuzun içini kontrol ettik, köpük ve sünger gibi bişey vardı içinde, rahatladım doğrusu çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
asiyegundogdu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() |
MERHABALAR...
degerli anneler ve Erkin Bey siz kraft gibi isim yapmış markaların urunlerı ıcın kaygılanıyorsanız ben hiç agzımı açmıyım en iyisi..
![]() oğlum 1.5 yasındayken ehlıyet aldım. dolayısıyla oto koltugu gereksınımı duydum. komsum oğlu buyudugu ıcın kendı kullandıgı koltugu bana verdı. ozamankı maddı sıkıntıdna oturu bana ılac gıbı gelmıstı o koltuk. oglum sımdı 3,5 yasında bu zamana kadar kullandım. memnunmuyum degılmıyım net bısey dıyemem. belkı de sadece yasak savmış durumdayım bılmıyorum. ama benim işimi 2 sene kadar gördu. cosco markalı bır urun. ınternette biraz arastırdım ama hıc bır bılgıye rastlayamadım.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
erkinu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() |
Merhabalar,
Amaç hiçbir markayı övmek ya da yermek değil doğruyu sizlere aktarabilmek. Doğru derken de bana göre,size göre doğrular değil, uluslararası güvenlik standartlarına göre doğrular. Cosco markasına gelince,geçmiş yıllarda Türkiye'de satılan bir markaydı,ancak son yıllarda ülkemizde satılmıyor artık. Cosco,1935 yılından bu yana dünya piyasasında olan bir Amerikan markasıdır. Dolayısı ile marka güvenlik açısından bir tehlike içermez. Daha fazla bilgiye www.coscojuvenile.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sevgiler,
Erkin ÜLTANIR
|
|
![]() |
|
asiyegundogdu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() |
tabikii Erkin Bey;
yanlış anlaşılmak istemem. ben bu konuya ciddi gözle bakmadıgım sadece yasak savmak için yapılmış temın edılmıs bır koltukta 2 sene boyunca Allah' a emanet oğluma yolculuk ettırdıgımı farkettim.. işin kötü tarafı bu koltuk bana geldıgınde cok asırı yıpranmıstı. ona uygun yedek kılıf da bulamadıgım ıcın otomobil koltugu kılıfı dıken bı yere goturdum ve buna uygun kılıf dıkıp dıkılemıcegını sormustum. içi elyaf ve sunger dolu bir kılıf dıkmıstı ozaman. ne kadar saglıklı ve guvenılır oldugunu dusunuyorum da...
![]() Allah' tan 2-3 ay önce arabamızı sattık. o oto koltugunu kullanma gereksınımız bıttı. kılıfı 2 senede yıne yıpranmıstı. kullanacagımız zaman yenıden bır kılıf dıktırırım dıyordum ama yazılarınızı okuduktna sonra kesınlıkle vazgectim...
Nasip olurda yeniden araba alırsak oto koltugu için sizin önerilerinizi dikkate alıcam. İçten cevaplarınız ve emegınız ıcın kendı adıma çok tesekkur ederım..
(verdıgınız link ıcın de tesekkur ederım.site ingilizce oldugu ıcın cok ıyı anlasamadık. bakabıldıgım kadar baktım ama benım kullandıgım versıyonunu bulamadım.)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|