Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oto koltuğu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoto koltuğu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Linam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 111
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 14:56
benim kızımın oto koltuğu kraft marka, çin malı olduğunu gördüğümde almak istemedim açıkçası ama satıcı bana bu markanın türk olduğunu fakat fabrikalarının çinde olduğunu söyledi, hatta çoğu markanın fabrikalarının çinde olduğunu söyledi. bende markaya güvenerek aldım şimdi bu konuyu görünce çok rahatsız oldum açıkçası bir tane dahamı alacağım şimdi:(((
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 00:58
Merhabalar,

Daha önce yazdığım yazılar ve makalelerden bir oto koltuğunun sahip olması gereken minimum özellikleri okuyup,kullandığınız oto koltuğu ile karşılaştırabilirsiniz. Eğer ki bahsettiğiniz markanın özellikleri,yazdıklarıma uyuyorsa bir problem yok demektir. Özellikle ürünün kılıfını kaldırdığınızda içinde strafor(köpük) olmasına dikkat ediniz. Yoksa kesinlikle kullanmayınız.

Sevgiler,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
mahiradasi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 11:51

tesekkur ederim Erkin bey.

Yukarı Dön
Linam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 111
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 18:44

Koltuğumuzun içini kontrol ettik, köpük ve sünger gibi bişey vardı içinde, rahatladım doğrusu çok teşekkürler.

Yukarı Dön
asiyegundogdu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 10:01
MERHABALAR...

degerli anneler ve Erkin Bey siz kraft gibi isim yapmış markaların urunlerı ıcın kaygılanıyorsanız ben hiç agzımı açmıyım en iyisi..Dead
oğlum 1.5 yasındayken ehlıyet aldım. dolayısıyla oto koltugu gereksınımı duydum. komsum oğlu buyudugu ıcın kendı kullandıgı koltugu bana verdı. ozamankı maddı sıkıntıdna oturu bana ılac gıbı gelmıstı o koltuk. oglum sımdı 3,5 yasında bu zamana kadar kullandım. memnunmuyum degılmıyım net bısey dıyemem. belkı de sadece yasak savmış durumdayım bılmıyorum. ama benim işimi 2 sene kadar gördu. cosco markalı bır urun. ınternette biraz arastırdım ama hıc bır bılgıye rastlayamadım.Shocked bu çin mallarından da daha adi bir urun oldugunu mu gosterir acaba :Confused cosco markalı oto koltugu hakkında bılgısı olan varsa ve paylaşırsa sevınırım.. sevgıler
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 23:21
Merhabalar,

Amaç hiçbir markayı övmek ya da yermek değil doğruyu sizlere aktarabilmek. Doğru derken de bana göre,size göre doğrular değil, uluslararası güvenlik standartlarına göre doğrular. Cosco markasına gelince,geçmiş yıllarda Türkiye'de satılan bir markaydı,ancak son yıllarda ülkemizde satılmıyor artık. Cosco,1935 yılından bu yana dünya piyasasında olan bir Amerikan markasıdır. Dolayısı ile marka güvenlik açısından bir tehlike içermez. Daha fazla bilgiye www.coscojuvenile.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
asiyegundogdu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 23:59
Orjinalini yazan: erkinu erkinu Yazdı:

Merhabalar,

Amaç hiçbir markayı övmek ya da yermek değil doğruyu sizlere aktarabilmek. Doğru derken de bana göre,size göre doğrular değil, uluslararası güvenlik standartlarına göre doğrular. Cosco markasına gelince,geçmiş yıllarda Türkiye'de satılan bir markaydı,ancak son yıllarda ülkemizde satılmıyor artık. Cosco,1935 yılından bu yana dünya piyasasında olan bir Amerikan markasıdır. Dolayısı ile marka güvenlik açısından bir tehlike içermez. Daha fazla bilgiye www.coscojuvenile.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,

Erkin ÜLTANIR

tabikii Erkin Bey;
yanlış anlaşılmak istemem. ben bu konuya ciddi gözle bakmadıgım sadece yasak savmak için yapılmış temın edılmıs bır koltukta 2 sene boyunca Allah' a emanet oğluma yolculuk ettırdıgımı farkettim.. işin kötü tarafı bu koltuk bana geldıgınde cok asırı yıpranmıstı. ona uygun  yedek kılıf da bulamadıgım ıcın otomobil koltugu kılıfı dıken bı yere goturdum ve buna uygun kılıf dıkıp dıkılemıcegını sormustum. içi elyaf ve sunger dolu bir kılıf dıkmıstı ozaman. ne kadar saglıklı ve guvenılır oldugunu dusunuyorum da...Confused

Allah' tan 2-3 ay önce arabamızı sattık. o oto koltugunu kullanma gereksınımız bıttı. kılıfı 2 senede yıne yıpranmıstı. kullanacagımız zaman yenıden bır kılıf dıktırırım dıyordum ama yazılarınızı okuduktna sonra kesınlıkle vazgectim...

Nasip olurda yeniden araba alırsak oto koltugu için sizin önerilerinizi dikkate alıcam. İçten cevaplarınız ve emegınız ıcın kendı adıma çok tesekkur ederım..

(verdıgınız link ıcın de tesekkur ederım.site  ingilizce oldugu ıcın cok ıyı anlasamadık. bakabıldıgım kadar baktım ama benım kullandıgım versıyonunu bulamadım.)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.