Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hamilelikte alınan kilolar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12125
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 01:33

Konu: hamilelikte alınan kilolar
Mesajı Yazan: canımın içi
Konu: hamilelikte alınan kilolar
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 09:53
arkadaslar ben 8 hafta 5 günlük hamileyim ve 2haftada tam 1,5 kilo almısım sizce bu normalmi

-------------
bebegim seni bekliyoruz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Relax
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 16:14
slm canım hamilelik kişiden kişiye değişen bir olaydır. bende şu an 32 haftalık hamileyim. hamileliğim ilk başlarından itibaren bende kilo almaya başlamıştım benim aşermem miğde bulantım falan olmamıştı ama aşırı sekilde iştahım açılmıştı kendime hakim olamıyordum sürekli yiyordum. su ana kadar toplam 15 kilo aldım.  önemli olan bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler kilolalar bir şekilde verilir. fazla kafana takma ama yine de çok kilo almamaya çalış. sevgilerWink

Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 16:35
bende arkadaşıma katılıyorum. kilolar ister istemez alınıyo çünkü belirli bir süreçten geçiyoruz artık bir canlı taşıyoruz. ben ilk 6 ay 5 kilo aldım fakat sonradan tam 16 kilo aldım bu durum hiç belli olmuyo dikkat etmelisin elbette ama fazla düşünme derim. inan bebeğim 11 aylık oldu ve eski kilom 55 tii şimdi ise 57 bişi yapmana gerek kalmıyo inan onun peşinde koşman yetiyo :) hiç bunları düşünme bebeğine konsantre ol sporla yada biraz yediklerine dikkat ederek gidio bi şeklide hamileliğin tadını çıkart :)

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 18:46
kiiden kişiye değişiyo bu kilolar ben son haftamdayım 9 kilo aldım...gerçi ben dikkat ettim..kilo aldıracak şeylerden abur cuburdan uzak kaldım..kızım ultrasona göre 3783 gram

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 23:03
bence de kisiden kisiye deyisir sonuc olarak saglikli bir hamilelik gecirmek en önemlisi
ben iki dogum yaptim iksindede ilk aylarda kizimda 8  oglumda 6 kilo verdim daha sonra yavas yavas aldim ikisinde de sonunda 10 kilo aldim
kizimda cok dikkat ettim yediklerime yani az yemedim ama hep gerekli vitaminli seyler yemistim oglumda pek dikkat edemedim herseye hucum etmistim LOLLOLLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2008 Saat 19:27

arkadaslar hepiize cok tesekkür ediyorum ama ben normal bir gebelik gecirmiyorum guatr hastasıyım ve ilacları kullanmadıgım zaman bu hastalık bebegimede geçicekmiş doktor öyle söylediConfusedallah hem beni hem bebegimi korur insallah bu tek temennimizCry

-------------
bebegim seni bekliyoruz

Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2008 Saat 20:13
geçmiş olsun canım;önemli olan senin ve bebişinin sağlığı.
kiloları boşver.
ben 12 kilo aldım ;fazlqasıyla verdim emzirme döneminde.
şuan kızım çok az emiyor;ek gıdaya geçtik ve ben hızla kilo almaya başladım.
bu değişken bir olay yani;sen yine de hamur işi ve aburcuburdan elinden geldiğince uzak dur.
sık sık ve az az ye;miden bulandığında ve gereksiz açlık hissettiğinde(ki bazen tıka basa dousundur ama yeme ihtiyacın vardır)elma ve maden suyunu tavsiye ederim.
ilaçlarına da kendine de bebişe de dikkat et...
sevgiler

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2008 Saat 19:42
öncelikle hastalığından dolayı geçmiş olsun nesibe...
kilo olayında bende ilk öğrendiğimde 5 haftalıktım 6. haftaya kadar 1 kg almıştım ama boğazım durmuyodu sonra bulantılar falan derken aldıklarım ve var olanlar hepsi gitti şuan 23 haftalık hamişim toplamda 2 kg aldım ama bu ay artık başladık kilo almaya yüzümden belli oluyo LOL dikkat etmen gerekiyo ilk 3 ay dr. lar kilo almayın diyolar sonraki hr ay içinde 2 kg ideal diolar (yani benim dr öyle demişti) fazla tatlı kaçırma derim Wink bol bol su ve meyve...

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: sporcuanne
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2008 Saat 08:40
geçmiş olsun nesibecim inşallah sorunsuz sağlıklı bir şeki,lde bebeğini, kucağına alırsın canım.
   kiloları arkadaşlarımızda dediği gibi kafana takma bir şekilde veriliyor kilolar ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıiştımConfused normalin 2 katıydı ama oğlum 1 yaşını 3 ay geçtiğinde 50 kiloya düşmüştüm bile toplam 28 kilo vermiştim yani sorun etme hiç kiloları can büyütüyoruz içimizde şimdi 2. bebeğime hamileyim 5.5 aylığım ve 5-6 kilo aldım bu zaman içinde doktorum gayet iyi diyor ama bu hamileliğimde ilk hamileliğim gibi iştahım çok acık değil günde 2 öğünle  bile dayanabiliyorum ama ilk hamileliğimde günde 7 öğün falan yiyordumLOLLOLLOLLOLLOLherşeyi yiyordum iştahım çok açıktıLOLLOLLOL 

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2008 Saat 19:31
arkadaslar hersey için çok saolun insallah dediginiz gibi saglıklı olur hersey tekrar tesekkürler hepinizi öpüyorum :DLOL

-------------
bebegim seni bekliyoruz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat