Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACil!!!!Kulaktan kan gelmesi???

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52691
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 20:55

Konu: ACil!!!!Kulaktan kan gelmesi???
Mesajı Yazan: meral_87
Konu: ACil!!!!Kulaktan kan gelmesi???
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2016 Saat 08:15
Merhaba Kadir bey 9.11.2008 doğumlu kızım pazar gününden beri grip dün kulağım ağrıyor dedi.iliadin başladım. Bu sabah kan gelmiş kulağından yardimci olurmusunuz? Ateşi ara ara çıkıyor, öksürük balgamlı ama sık değil rahat nefes alıyor.  Burnu tikaniyor sümüğü koyulaşmış korkuyorum ne yapmalıyım...???.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2016 Saat 10:58
Hocam dayanamayıp çocuk doktoruna götürdüm grip dedi.kulağında küçük  metalik bir parça kacmiş dedi kulaklıkla müzik dinlemişti onun  boyası olabilir diye düşünüyorum.KBB doktoruna götürüyorum ama siz ne öneriyorsunuz? Teşekkürler (tabi antibiyotik yazmadan durmadı burnu tıkanıklığı var çünkü )

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2016 Saat 16:59
Hocam KBB doktoru bulduk sonunda 3 tane hastane gezdim baktı kulağına parlak cismin kan olduğunu söyledi ilaç verdi. Dolven,amoklavin600, siprogut diye kulak damlası verdi, damlayı 3 gün antibiyotiği 10 gün kullan banyo yaptirma dedi tekrar görmek istedi.hocam kızımın genel durumu iyi grip geçiriyor yani. Ama kulağı endişelendiriyor beni ağrıdığını söylüyor cvp ınızı bekliyorum tekrar teşekkür ederim...

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2016 Saat 19:53
Hocam antibiyotik ve iliadin dışında birsey kullanmıyoruz.pıt pıt bişey oluyor diyor.bide ağır iştiyor gibi şuan kanama yok ama akıntı var.içinde kan var sanirim işikla bakiyorum.önerilerinizi  bekliyorum...pazartesi okula göndere bilirmiyim? ? ? 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2016 Saat 05:12
Allah korumus....Iyiki Kulak damlasini kullanmadiniz, yoksa, dis kulak yolunda ne kadar kir-mikrop varsa,
Orta Kulak Bosluguna sokardiniz.. Ondan sonrada isiniz yoksa, ugrasin durun.
SADECE: Gelen akintiyi silin.. Sakin; kulagina degil damla, banyo esnasinda su bile kacirmayin.
Ses gelmesi, Oztaki borusunun acilmaya basladiginin, yani iyilesmeye basladiginin isaretidir.
Iliadin den sonra, 3-4 gun Serum fiz damlatin..
Metalik parca goren ayri komedi!!!

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2016 Saat 15:50
Hocam kaç damla kullanmalıyız serum fizyolojiği.1.sınıfa gidiyor okula gönderebilirmiyim? İşïtmede sorun var gibi ne yapmalıyım.önerebileceğiniz işitme merkezi varmı?hastalık geçince götürsem?istanbul.,Trabzon, Giresun olabilir. ..

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2016 Saat 21:37
Serum Fiz: 4 saat aralarla, 10'ar damla damlatin, gece damlatmayin.
Eski mailleri okuyun... Serum fiz dozunu dahi sordugunuza gore hic okumamissiniz..

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2016 Saat 23:39
Teşekkür ederim hocam. Okumuştum ancak azaltip arttıra bilirsiniz diye sormuştum tekrar Teşekkürler...

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2016 Saat 21:52
İyi günler hocam 9 gün oldu kulakta zar delinmesi şuan normal herşey ama kulağın içínde kan kabukları var (ışıkla bakıyorum)geleni silmiştim,ne yapmaliyim???kulağının kaşindigini söylüyor,banyo yaptirabilirmiyim artık???
Hocam birde 4 yaşında kız yeğenim cümle kuramiyor,pedegog bera testi önermiş %100 işitme sorunu varsa çikiyormuş ne önerirsiniz???

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2016 Saat 07:36
Banyo yapabilir, Serce parmaginizin gittigi yere kadar temizlik yapin..
Bera Testi; beyin sapi ile ilgili bir Test..
Bebeklere yaptiklari isitme testini niye yapmiyorlarmis???  Anlatsinlarda, o testlerin bir halta yaramadigini
cumle alem ogrensin.

Konusmak baska sey, cumle kuramamak baska sey... Sacmalamasinlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat