köfte sevgisi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13834
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 19:24
Konu: köfte sevgisi
Mesajı Yazan: cemrem
Konu: köfte sevgisi
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 15:12
iyi günler hocam.kızım 22 aylık.yaklaşık 1 aydır köfte takıntısı var.hemen her gün istiyor.günde 3-4 tane yiyor.büyük köfteler değiller.hergün kıyma tüketmesi sağlıklı mı?diğer yemeklerden de yiyor.kilo ve boy gelişimi normal.600 cc günlük süt miktarı.balıkta seviyor. haftada bir gün balık birgün de tavuk yedirmeye çalışıyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 16:25
edis13 çok haklı.... Keşke bütün çocuklar sizinki gibi yese. Yedirdiklerinizin bir zararı yok..Yarasın..
|
Mesajı Yazan: cemrem
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 16:38
hızlı cevabınız için çok teşekkürler hocam kızımın yeme problemi yok ama uykumuz yok.22 aylık anne sütünü kestim.gece süt veriyordum 1 aydır onu da kestim.yatarken 200-250 cc veriyorum.gece çok mızırdıyor.ben de her mızırdanmasına kalktım şimdiye kadar dün gece akıllandım.isteğini sorup su istiyorsa verip ben uyuyacam diyip yatağıma dönüyorum. ağlıya ağlıya uyuyor tekrar.dayanamasamda ağlamasına. gece en az 4 kez uyanıyor.22 ay boyunca hep böyle.sipraktin denedim,hatta pasiflorada.ama bi işe yaramadığı için devam etmedim.bu problem için doktora gitmelimiyiz.her ağladığında yanına koştuğum için mi böyle yapıyor?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2009 Saat 09:25
Bu kadar katı disiplin için bence erken. Uygulayan doktorlar var. Belki ben çocuklara karşı biraz yufka yürekliyim, bilmiyorum, bana göre biraz erken.Süt teklif edin, içerse haklı. Birazda gündüz uykularını azaltın.
|
|