acil...kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19031
Tarih: 13 Eki 2025 Saat 21:16
Konu: acil...kusma
Mesajı Yazan: ilal
Konu: acil...kusma
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 23:36
hocam iyi ki bu saatte burdasınız... az önce acilden geldik. sabah burun akıntısı ile başladı. nezle dedim. ateşi yok. öğleden sonra fışkırır tarzda kustu. daha önce ki burun akıntılarında hiç böyle olmadı.soluğu sağlık ocağında aldım. doktor akıntının midesine akmış olabileceğini söyledi. eğer huzursuzluğu devam ederse alfoxil şurup yazdı. sabah kulağını tutmuştu. kustuktan sonrada kulağını tutarak ağladı. buna istinaden yazdı bu ilacı.
akşam uykusundan uyanıp yine kustu. aynı tarzda. acildede bactrim reflör ve peditus yazdı emedur fitil verdi. hiç birini almadım fitilide midesi bulanıyorsa geçsin diye kullanacaktım ama Eylül müsade etmedi ve elimde eridi gitti
ateş hala yok,akıntı devam...ama bu kusma aklımı karıştırdı. serum fizyoljik kullanıyorum. limon olmadığı için mandalina suyu verdim. ve sadece anne sütü aldı.şuan hala huzursuz.
gitmişsiniz
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 16:10
Hiçbir ilacı kullanmayın, sadece serum fiz. kullanın.. Mandalina suyu, aynen "limonlu bal'dır"... Kulağı için, İliadin ped. damla hemen 2'şer damla her iki burun deliğine damlatın, 10 dakikada rahatlar. Yarından itibarende , İliadin ped. damlayı, günde 2x2 şer damla olarak 3 gün kullanın. Ondan sonra serum fiz başlayın. İliadin damlatırken serum fiz. kullanmayın.
|
|