Değerli hocam, Hangi Türkçe kelime ile teşekkür edeceğimi bilemedim ki, hepsi hafif kaldı.. Yine de naçizane teşekkür ederim bu değerli yanıt için.. Benim bebeğim 2750 gr doğdu (48 cm).. Şu an tam iki buçuk aylık ve 5150 gr (56,5 cm) Ben doktorlarımızın (çok gezdik şu ilaçlar yüzünden hocam) dediği gibi 2 saatte bir emziriyordum ama onların dediği gibi 20 dakika değil, 10 dakika boyunca çünkü belirttiğim gibi biraz fazla sütüm vardı... Bebeğime de yetiyordu zaten... Şimdi sizin dediğiniz gibi yapıyorum üç gündür.. Ağlamadan ya da çok aranmadan süt vermiyorum..
Alçı konusunda ayaklarını mecburen diktik havaya hocam, kangren olur dediler kan dolaşımı yüzünden.. Sadece gazını çıkarmak için ya da gaz sancıları vurduğu dönemde sancıları geçsin diye dik tutuyorduk.. Uyurken ayaklar hep havadaydı.. Ve sürekli yedikleri ağzına geliyordu... Artık ayakları serbest bir aydır ve şimdi artık başını biraz kaldırıyoruz =) Kusmasın diye 45 derecelik açıyla başını kaldırın dediler doktorlar, şimdi de öyle yapıyoruz.. Alçı olayımız bundan 1,5 ay önceydi, şükür atlattık... Bu kusma bizim doktorlarımızın demesi ile o zaman reflüye dönüşmüş mide sıkıntısından oluyormuş...
Biz eşimle sizi dinleyeceğiz çünkü bir tek size inanıyoruz... Keşke ülkemizde olsaydınız hocam... Ne yapalım, kısmet...
Uzun yazdım, vaktinizi almayayım,
En içten saygılarımızla hocam,
|