grip..
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40756
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 13:18
Konu: grip..
Mesajı Yazan: cbeduk
Konu: grip..
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 14:43
14 aylık oğlum, 2 ay önce, 1 hafta süreyle grip belirtileri göstermişti. Hafif ateş, burun akıntısı, hırıltı, öksürük vardı. 1 hafta sonra bir gün bütün gece ağladı, hiç uyumadı. Acaba grip değil ben mi ihmal ettim diyerek sabah ayrı ayrı 3 uzman doktora götürdüm. İkisi boğaz enfeksiyonu biri kulak enfeksiyonu dedi. Üçü de enfeksiyon deyince birsürü ilaç yazdılar ben sadece Klamoks 200 verdim 1 hafta. Velhasıl kelam bizim oğlanın durumu hep aynı. Limon bal + vicks + cold mix devam ediyorum. Geçen hafta yine gece ateş huzursuzluk oldu. Yine götürdüm ( Bu sefer pazardı bir doktor bulabildim sadece ) grip dedi bu sefer. Asist, peditus, iburamin, corsal vs. vermiyorum hiç çocuklarıma.. Sekrol kullan diyenler de var, öksürüğü kesicekse faydası yoktur heralde diye düşünüyorum. 2 aydır ne geçmez gripmiş. Grip bu kadar uzun sürer mi?
Çocuk iyileşmedi grip aşısı da yaptıramadım. İyileşir gibi olursa aşı yaptırayım mı?
Bir sorum da şu. Odasında bazen gündüzleri çamaşır askılığı duruyor zararı olur mu?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 18:23
Ilac verdiginiz icin uzun surdu... SADECE; Gripal enfeksiyonlar "Orta KUlak" iltihabi yaparlar.
Asi tabiiki faydali olur, hasta olmasi asiya mani degildir. Odasinda; camasir kurumasinin, bilakis faydasi olur.
Sakin Sekrol vermeyin. Diger verilemeyecekleri zaten biliyorsunuz.
|
|