Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

asi sonrasi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43060
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 08:06

Konu: asi sonrasi
Mesajı Yazan: mevra
Konu: asi sonrasi
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2014 Saat 12:10
Hocam merhaba.kizim iki aylik.sali gunu asilarini yaptirdik ve rotayi verdik.dun ogleden sonra kakasinda siyah noktaciklar farkettim ama kan gibi degil.dun ve bugunde devam ediyor. Doktorumuzu aradim getirelim mi veya tahlil yapılsın mi diye ama gerek gormedi.bu siyahlik hocam rotadan,asilardan veya sali aksami ilk  defa  verdigim bir cay kasigi calpoldan olabilir mi?tahlil yaptirmaya gerek goruyor musunuz?cok cok tesekkur ediyorum. Iyi gunler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2014 Saat 03:29
O gorduklerinizin bir anlami yok, sadece "Gida lifleri" dir...
Calpol niye veriyorsunuz?? 2 aylik kiz; 5 kilo olsa, gunde;2x1olcek(5ml) alabilir.. Hele birde bizim, Torkish "cay kasigi" ile verdiniz ise, zaten hicbir etkisi olmaz, zira "1ml" bile almazlar... Kutularin ustunde yazan, "cay kasigi" Ingiliz cay kasigidir ve olcekler kadar (5ml) ilac alir..
Bundan sonrada, salagin biri gene, "cay kasigi" tabiri kullanirsa, bir sorun bakalim, ne miktar demek istemis...

Mesajı Yazan: mevra
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2014 Saat 08:49
Cok tesekkur ederim hocam.Allah razi olsun.hemsire gece yatarken aglar huzursuz olursa verin demisti ondan verdim.kizim 6 kilo bundan sonra gerekli durumda 2×1 (5ml) vereyim o zaman. Butun bilgilendirmeleriniz icin size minnettarim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat