krup
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44993
Tarih: 30 Ağu 2025 Saat 06:17
Konu: krup
Mesajı Yazan: heloche
Konu: krup
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2014 Saat 17:06
Merhaba hocam..oglum 2 yasinda. Dun oksurugu basladi aksama dogru atesi 38.8 e cikti..cok huzursuzdu calpol verdim. Biraz iyilesir gibi olsu ama gece tekrar basladi uyuyamiyordu agliyordu surekli. Gece 1 gibi tekrar calpol verdim. Atesi vardi yine cok huzursuzlandi. Surekli uyanıp agladi.. sabah 6 da uyandi ve sesi gitmisti havlar gibi oksuruyordu. Ateside vardi. Yarim ampul decort yaptik 1 yasinda yine ayni sey olmustu decort kullanin dediniz ama o zaman kişti..hava simdi cok sicak 35 40 derece arasi..pek bi duzelme olmadi. Oglen uykusunu uyuyamadi agridan ve yine ayni sekilde oksuruyor ve agliyor..ateside var..ne yapmaliyiz yardim edin lutfen hastaneye goturmek istemiyorum..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2014 Saat 19:28
Baska bir sey yapmayin, odasini sogutun, Varsa; klimali odada, yoksa Vantilatorlu odada yatsin. Odasi soguk olsun. Nemli ve sicak hava daha kotu yapar.
|
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2014 Saat 23:29
Hocam uykusu var ama yatamiyor..bişeyler de yemedi dogru duzgun. agzinin icini gosteriyor eliyle agliyor acaba yara falanmi cikti..vantilator actik icerisi 31 derece hala...balkondami yatsak acaba üsütürmu iyice 😦...igne neden iyilestirmedi hocam..
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2014 Saat 00:00
EGER; Akut Larenjit (Krup) ise, 4 saat sonra siradan bir Grip halini almasi gerekirdi.
Agri olmasida, biraz; Akut larenjit aleyhine. Simdilik agri olursa 2 fis Tantum Verde Sprey sikin. Gunde: 4X1 2 fis..
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2014 Saat 00:32
Hocam ne olabilir bademcikmi acaba
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2014 Saat 13:54
Hocam doktora gittik sabah.. biseyi yok bogaz enfeksiyonu dedi. peditus ve antibiyotik yazdi buna ragmen.tabi ben akilli davranarak habersiz kan tahlili yaptirdim wbc 5.5 cikti. Ilaclar cope gitti. Sprey iyi geldi. Durumu iyi sayilir.. siz cok yasayin iyiki varsiniz
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2014 Saat 19:50
Goruyorsunuz, "BILGI" en kiymetli hazinedir.. Okumaya devam edin.
Hala Peditus veren salaklarin olduguna inanamiyorum. Bunlarin, duzelmelerine, islah olmalarina imkan yok, tek care; "Itlaf edilmeleridir"...
|
|