tumore anne sütü
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46627
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 11:10
Konu: tumore anne sütü
Mesajı Yazan: selcen
Konu: tumore anne sütü
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2014 Saat 02:10
Hocam bugün bi tanıdığım 5 yasinda beyin tumoru olan bir çocuk için benden anne sütü istedi. Doktoru anne sütunun çocuğun bagisikligini guclendirecegini, hastalığına iyi gelecegini söylemiş. Yana döne süt aramislar. Ben de veremem diyemedim. Size sormak istedim. Bu konuda ne düşünüyor sunuz?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2014 Saat 06:21
Boyle aptalliklarla ugrasmasinlar...Kesinlikle iyi gelmez, AMELIYAT OLMASI SARTTIR... Hacettepe'ye gitsinler... Allah bilir, teshis bile yanlistir, olmayan hastaligi anne sutu ile iyilestireceklerdir... Hic sasirmam...
O sabalak doktora bir sorsunlar bakalim; " Ne miktarda ve ne sure ile" vermek gerekiyormus???
|
Mesajı Yazan: selcen
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2014 Saat 13:45
Hocam çocuğun tümörü tam beyin sapinin uzerindeymis, mudahale edemedikleri için radyoterapi görüyormuş. Anne sütü bi kaç hastada tumoru kucultmus. Doktor günde 1 2 çorba kasigi icirin demis. Ailede çaresiz süt arıyorlar. Hocam doktorlar aileyi oyaliyor mu acaba ben çok üzüldüm bu duruma.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2014 Saat 17:14
O TUMORU; Anne sutumu Kucultmus??? Hadi canim sende.. Sirf; sanki bir is yapiyorlarmis gibi aileyi oyaliyorlar.
Beyin sapini tutan tumorler: "Glioma" lar olup, %90 olumculdur.
|
|