Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahlil sonuçları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54741
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 19:00

Konu: tahlil sonuçları
Mesajı Yazan: haydarcan
Konu: tahlil sonuçları
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2016 Saat 15:29
hocam merhaba. 1,5 aylık oğlumun uzayan sarılığı için çocuk gastroenteroloji uzmanı doktorumuz detaylı kan ve idrar tahlili yapılmasını istedi. öyle ki iki haftadan uzun süren sarılıklarda karaciğerde bir problem olabileceğini üstelik organ nakline kadar gidebileceği için bu testlerin mutlaka yapılması gerektiğini bahsetti. hocam sonuçlar burada doktorumuza ulaşamıyorum ve de sonuçların ne manaya geldiğini çok merak ediyoruz eşimle. yorumlarsanız minnettar kalırım. şimdiden sağolun, varolun.

NOT: Hocam ilk kez resim yüklüyorum kusura bakmayın resimleri küçültemedim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2016 Saat 18:49
Okunmuyor..

Mesajı Yazan: haydarcan
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2016 Saat 21:43
hocam merhaba. 1,5 aylık oğlumun uzayan sarılığı için çocuk gastroenteroloji uzmanı doktorumuz detaylı kan ve idrar tahlili yapılmasını istedi. öyle ki iki haftadan uzun süren sarılıklarda karaciğerde bir problem olabileceğini üstelik organ nakline kadar gidebileceği için bu testlerin mutlaka yapılması gerektiğini bahsetti. hocam sonuçlar burada doktorumuza ulaşamıyorum ve de sonuçların ne manaya geldiğini çok merak ediyoruz eşimle. yorumlarsanız minnettar kalırım. şimdiden sağolun, varolun.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2016 Saat 02:13
Sadece "Uzamis sarilik" var, hic bir hastaligi yok!!!!
Total Bilirubin zaten 7mg'in altina inmis, su anda gorulen sarilik, daha evvelce cilt dokusuna oturmus olan Bilirubun'e aittir..
Safra yollari tikanikligi kesinlikle degil..
Byler Hastaligi kesinlikle degil.
Gilbert Sendromu kesinlikle degil..
Crigler-Najjar hic dgil..
Hastalik durumlarinda, Total Bilirubun; 30mg'in ustune cikar..
Ayrica da, 1,5 aydan beri hastalik olsa idi cocuk simdiye kadar kaybedilirdi.. Belliki cok acemi ve hayatinda hic ciddi Karaciger hastasi takip etmemis, bir doktor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat