Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57219
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 21:35

Konu: Alerji
Mesajı Yazan: JİNEMFA
Konu: Alerji
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2017 Saat 17:43
Mrb yardım edin. Kızım 5 aylık bende hafif yoğur ve elma suyu ile tattırmak istedim. İyi gidiyordu 1 hafta oldu. İki gündür kırmızı noktalar oluştu bütün vücüdunda. Birde sürekli kulağını kaşıyor. Birden çığlık atıyo ne yapmalıyım

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2017 Saat 18:32
Hocam çok çok özür dilerim bu konuda sizi rahatsız ettiğim için. Yazılarınızı sürekli takip ediyodum ancak üye değildim.sizin gibi yönlendiren doktorlar yok denecek kadar az. Arşivlere baktım bu konumla ilgili bi yazı bulamadım. Yada tam algılayamadım forumu. Ama kızımı hiç doktora götürmedim. Geçenlerde bir hafta boyunca idrarını yapmadı yapar diye gitmedim ve yaptı. Şimdi bu alerji midir tam bilmiyorum. Lütfen cvp verin gitmelimiyim doktora. Kızım 5 aylık ve kırmızı alerji gibi noktalar olışmuş. Acaba neden?  

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2017 Saat 18:34
Hocam çok çok özür dilerim bu konuda sizi rahatsız ettiğim için. Yazılarınızı sürekli takip ediyodum ancak üye değildim.sizin gibi yönlendiren doktorlar yok denecek kadar az. Arşivlere baktım bu konumla ilgili bi yazı bulamadım. Yada tam algılayamadım forumu. Ama kızımı hiç doktora götürmedim. Geçenlerde bir hafta boyunca idrarını yapmadı yapar diye gitmedim ve yaptı. Şimdi bu alerji midir tam bilmiyorum. Lütfen cvp verin gitmelimiyim doktora. Kızım 5 aylık ve kırmızı alerji gibi noktalar olışmuş. Acaba neden?  

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2017 Saat 19:20
Resim gonderebilirmisiniz.....
1. Sayfadaki:  "Atesli Hastaliklarin Degerlendirilmesi" tablosunu inceleyin. 

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2017 Saat 19:30
Resim atmayı bilmiyorum. Siz cvp yazınca hemen yanıt yazmak istedim.öğrenip resim atıcam. Teşekkürlerimi sunuyorum.kırmızı küçük sivilce gibi ancak siğil olmadığına eminip. Kabuklaşıyorlar

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2017 Saat 07:33
Hocam tekrar rahatsız ediyorum. Resim atamıyorum. Kızım sabaha kadar uyumadı. Kulağını çekiştirip duruyor. Ne yapmalıyım

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2017 Saat 12:03
i.hizliresim.com/gWLzD3.jpg

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2017 Saat 12:07
Mrb tekrardan hocam umarım resim göndermeyi başarabilmişimdir. Lütfen yardımcı olun. Kızım kulağını çok kaşıyor.teşekkür ederim saygılar

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2017 Saat 12:38
Hocam ne olur yardım edin. Kızım şimdide kokulu ve çok az idrar yapıyo.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2017 Saat 19:18
ASIRI SICAKTAN: 
1-  Isilik dokuyor, kasintilari o yuzden....
2- Asiri terledigi icin, su kaybi oluyor ve idrar koyulasiyor.. 
Hepsi sizin hataniz...  Her gun banyo yaptirin, SERIN tutun.. VE BOL SU teklif edin... 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat