Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ekmekle duzelen goz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60224
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 15:33

Konu: Ekmekle duzelen goz
Mesajı Yazan: ceynrose
Konu: Ekmekle duzelen goz
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2018 Saat 09:41
Hocam cocuk doktorusunuz biliyorum ama bilginize guvendigim icin size bir sormak istiyorum. Ben ekmegi fazla yemem  ozellikle az yedigim gunler gozlerim birden gidiyor etraf pasparlak oluyo hicbisey goremiyorum. Hemen ekmek yiyirum ceyrek ekmek kadar hemen duzeliyor. Her turlu gidayi yiyorum ama ekmek yemedigim vakit bu sekil oluyor kör oluyorum birden ekmek yer yemek normal  e dönüyor. Nedendir hicam gitmem gereken bi doktor yaptirmam gereken bi tahlil varmi. 

-------------
batuhanım herşeyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2018 Saat 20:12
Ilk defa duyuyorum... "ceyrek" ne demek???  Dilimin ceyregimi, somunun ceyregimi???
Simdi Turkiye'de ekmekler ne kadar kuculdu bilmiyorum, ama, 2 filimden fazla yiyorsaniz, iyi bir Dahiliye
doktoru bulun derim..  

Mesajı Yazan: ceynrose
Mesaj Tarihi: 01 May 2018 Saat 11:41
Hocam 1 tum ekmek in yarisinin yarisi .bizim burda ceyrek ekmek derler mesela kokorec alirken yarim ekmegemi ceyrek ekmegemi derler.hocam sorun şu ki ekmek yemedigimde gozlerim kör oluyor etrafi goremiyorum birden isiklar parliyo disardada basima geliyo cunki ekmek yemiyorum ben ekmeksiz diyetteyim ama bu basima geliyor. Buraz ekmek yiyince duzeliyor hemen. Bu hangi hastalik tansyonmu diye dusunuyorum ekmekteki tuzmu duzeltiyor yada kan sekerimmi dusuyor ekmek yiyince duzeliyor. Ekmekle gozlerimin ne alakasi olabilir. Diyet yapamiyorum sirf bu yuzden ekmegi kesince ayni gun gizlerimde gidiyor. 

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 May 2018 Saat 19:21
Bakilmasi gerek... Bir Dahiliyeci gorsun..   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat