Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BURUNUN DEVAMLİ TİKALİ OLSUN

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61817
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 16:53

Konu: BURUNUN DEVAMLİ TİKALİ OLSUN
Mesajı Yazan: **Mehtap**
Konu: BURUNUN DEVAMLİ TİKALİ OLSUN
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2018 Saat 02:27
Merhabalar Hocam
İlk olarak yardimlariniz icin sizlere cok cok tesekur ediyorum.7aylik bebegim var.2aydir kesintisiz burun tikanikligi var.geceleri daha cok artan, horultu sekline donen bi tikaniklik oluyor.cocuk nefes alamadigi icin geceleri hep huzursuz,agliyo.goturdugumuz doktor geniz eti oldugunu belirterek zaditen damla,nazonex,rifrant,xlear die burun spreyleri verdi ve gun icinde kullanmamizi istedi.cocuk hicbir duzelme olmadi.sizin yazilarinizi okudukdan sonra hepsini birakdim.fizyolojik serum kullandim.daha sonra illiadin damla ya gecdim 2gundur kullaniyorum yakasina cold mix damlatiyorum ginde 2kez. Simdilik bi degisiklik olmadi.İlliadini 3gun kullandikdan sonra tekrar fizyolojik seruma mi devam edelim. onda kullanim suresi ne kadardir.cok cok tesekkurler simdiden

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2018 Saat 05:01
SAKIN, SAKIN o ilaclarin tekini bile kullanmayin!!! 7 aylik bir bebege bunlari verebilmesi icin, baya CAHIL olmasi gerekir.. 
Iliadin, 3 gun kullandiktan sonra, 1 gun serum fiz ile idare edin, sikayetleri devam ederse, tekrar 3 gun
 Iliadin baslayin. 
Goruyorsunuz degilmi?? Tipik Turk doktoru, 7 aylik cocuk icin bile: "-Geniz eti var" diyebilecek kadar SALAK!!! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat