Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

3 gündür hafif ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63944
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 23:27

Konu: 3 gündür hafif ateş
Mesajı Yazan: aabut
Konu: 3 gündür hafif ateş
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2019 Saat 00:05
Hocam merhaba. Kızım 6 aylık 7300 gr. 3 gündür geceleri artan bir ateşi var. 38.7yi geçmedi, 37ye de nadir indi. Grip diyorum ama bazen öyle bir ağlıyor ki bağırarak inletiyor evi, sadece kucakta uyuyor uyanınca gülüyor, tepki veriyor, emmesi iyi arada red oluyor ama nadir. 38.5 için calpol vermek istemiyorum ama hiç uyuyamıyor, çok rahatsız görünüyor durumundan. Kulak iltihabı olsa yeri göğü inletir ağlamasıyla demişsiniz, bu ağlama sürekli mi olur yoksa aralarda mı? Çünkü ağlayınca epey sesli ağlıyor. Öksürüğü nadir var saatte bir bile denebilir. Kulağını göstermeye doktora götürmeye korkuyorum antibiyotiği dayar diye yok yere. Kulak iltihabı olabilir mi? Kulağını çekiştirmesi hep vardı, alışkanlık gibi. Burnundaki sümüklerden olabilir demişsiniz, serum fiz. uyguluyorum. Ne yapsam bilemedim. Hiç uykusu yok geceleri. Yarımşar saat uyuyup bağırarak uyanıyor. Ancak sabaha karşı uyuyor o da 4 5 saat. Uyurken de hızlı (dakikada 49 50 kere nefes alıyor) ve sesli nefes alıp vermesi var. Coldmix de damlattım ama tiz olmayan, wheezing gibi değil burun tıkanıklığı gibi daha çok ama emin de olamıyorum. Doktora niye gitmiyorsun diyorlar bu sefer vicdan azabı çekiyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2019 Saat 02:22
Eski mailleri okuyun. Ates+Koku+Pas uclusunu ogrenin. 

Mesajı Yazan: aabut
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2019 Saat 22:56
Okuyorum hocam. Pas ağız kokusu falan yok. Bugün elini ağzına sokup kafasını hızlıca iki yana sallamaya başladı. Siz dişlerle davranış arasında bağlantı yoktur diyorsunuz. Bu hızlıca kafa sallamanın bir nedeni olabilir mi? Burnunu da temizliyorum halbuki.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2019 Saat 23:43
Grip geciriyor olabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat