Grip mıde bulantısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72763
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 23:05
Konu: Grip mıde bulantısı
Mesajı Yazan: Meryemesma
Konu: Grip mıde bulantısı
Mesaj Tarihi: 23 May 2022 Saat 17:51
Kadır bey merhaba, gecen hafta pazartesi önce eşimde ates tıtreme bogaz agrıs basladı. Devamında ses kısıklıgı ve oksuruk basladı. Sali gunu aynı belirtıler bende basladı bende dayanılmaz bir vucut agrısı oldu sırtım kollarim bacaklarım cok kotuydum. Carsamba gunude 5 ve 2 yaslarındakı kızlarım ateslendı. Pazar gunune kadar ates vardı oksuruk eslik etti. Buraya kadar hersey normal grıp. Kışın hep böyleydik cok sukur sizın yöntemlerinzle atlatıyorduk. Fakat bu kez cok agır gecırıyıruz. Hocam ben ıkı gındur mide bulantısı yuzunden hıc bsey yiyemiyorum. Kusmak istiyorum ama mide bos oldugu ıcın kusamıyorm. Ikı yasındakı kızm sureklı emiyor. Boyle olunca ıyıce gucsuz kalıyorum. Hocam lutfen yardım edın ne yapmam lazım nasıl gecer bu mide bulantısı uc gunde ıki kılo verdm😟
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 May 2022 Saat 18:03
Metpamid şurup kullanın. Arkadan ishal gelebilir, sakın Antibiyotik kullanmayın.
|
Mesajı Yazan: Meryemesma
Mesaj Tarihi: 23 May 2022 Saat 18:07
Hıc bır ılac kullanmıyorum kadır bey sadece arada agrım olunca parol alıyorum. Surubu alıp kullanıcam ıns fayda eder mide bulantıma. Cook tesekkur ederım kadır bey Allaha emanet olun 🤗
|
|