merhaba sayın Kadir Hocam öncelikle her zaman sorularımıza cevap vererek ve sayenizde cocuklarımızı ilaçsız ve dogru birşekilde buyutebildigimiz için çok tesekkur ederım.
6yaşındaki kızım bu yıl ilk defa okula başladı. 2 aylık surede hafif gribal enfeksiyon atlattık. konulardan okuyarak hep ilaçsız atlattık. bu sefer Pazar gununden beri kızım ishal (sarı sulu hafif koku var).Cumartesi 1 defa kustu. Bir daha kusmadı. pazar gününden beri probytk günde 1 kere veriyorum. 4gun sonra ishal kesildi yani tuvalete 2 yada 3 kez cıkıyor fakat hafif cıvık yapyor.
evvelsi gece sabaha kadar surekli kuru öksürdü. yaklasık 24 saat surekli bir öksürük vardı. Ateş başta hiç olmadi sadece evvelki gece 37.5 e çıktı. 1 kilo kadar zayıfladı. Suan 18 kilo. burnu sarı ve bazen seffaf seklinde akıyor illiadin damla kullanıyoruz cok guzel açılıyor sayenizde...
bugun dr a goturdum ciğerlerini dinletmek için.Boğazı çok az kızarmış. Ciğerleri temiz dedi. kan tahlili yaptı. sonuclara göre CRP 16,5 WBC 10,5 AST 41 cıktı. ve tabiiki maalesef kanında enfeksiyon var deyip zimaks antibiyotık iburamin zero ve zinco surup yazdı. kaka tahlili temiz cıktı.
ilaçları tabııkı almadım her zamankı gıbı sıze danısacagım. dun gece 37,5 derece olan ates bu sbahtan itibaren 36.5 cok şukur. Şuan ki durumu iyi.iştah biraz normallesti. oksuruk surekli degil ama yıne de arada devam ediyor.
Kandaki enfeksiyondan dolayı durumu kötülesebilir cigere inebilir deyip antbytk kullan dedi. gecmişte 2 yaşında zaturre oldugu için ailem de antbytk kullan diyor. Kullanmayayım degil mi hocam? viral grip geciriyor degıl mi? bakteriyel bir durum yok degil mı? Crp cok yuksek degil mi? iburamin cold de kullanmayayım degil mi? ballı limon devam ediyoruz. ayrıca verilen ilaçlardan Zinco yu kullanayım mı okula başladıgı için sık grip geciriyor ve iştahı biraz az. hastalık öncesi 19 kilo şuan ıshalden dolayı 18 e düstü.
Evde nebulizator ile serum fizyolojik veriyorum biraz rahatlıyor.devam edeyim mi? yoksa sıcak su buharı mı önerirsiniz? tahlil sonuçları: https://www.hizliresim.com/m3a4brh" rel="nofollow - https://www.hizliresim.com/m3a4brh
cevaplarınız için simdiden cok tesekkurler Allah sızden razı olsun her zaman yanımızdasınız...
|