|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2016 Saat 16:40 |
Kadir bey merhaba, 4 aylik oglumun bugün doktor kontrolü vardı.muayenede kakasını yaptı ve doktor kakasını hiç beğenmediğini söyleyerek gaita tahliline gönderdi. Sonuç rota virüs antijen pozitif yaziyo. Ayrıca sarı yeşil mukuslu kaka ve bol lokosit hücresi görüldü yaziyor.zaten aşırı gazlı bi bebek sürekli karnından sesler geliyo..son bi haftadır hep agliyo.her tarafını çizdi kanattı özellikle kafasını ..bağırsakları iyi durumda değil dedi.
Rota asisini 18 kasımda yaptırdım. Oğlum 12 ağustos doğumlu 3 ayı biraz geçmişti yaptırdığımızda.zaten doktor gerek olmadığını söylemişti ama ben sizin tavsiyenizle yaptırdım. Aşı. Sonrası olabiliyor bazen dedi .çok uzattım.neyse sonuç olarak maflor saşe ve debridat verdi.5 gün sonrada kontrole gelin dedi .kafam karıştı .ne yapayım yardım edin nolur.birde ikinci dozu yaptırmayın boşuna dedi.cildine de atopik dermatit teşhisi koydu.advantan verdi birde kortizonlu krem aama onu çok sürme dedi.ilaçları kullanayım mı ne yapayim.nasıl kullanicağımı da bilmiyorum.anne sütü veriyorum sadece neyin içine koyup nasıl vericem.nolur yardım edin.başka yapmam gereken şeyler varmı. Oğlum çok huzursuz sürekli ıkiniyo agliyo.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde 4 saat arayla meme ver dedi.kilosu 8.5 çünkü .boyu da 63 cm..ama çok sıkıntılı olduğu için bazen 2 saatte bir emzirmek zorunda kalıyorum. Gerçi daha çok gaz oluyo ama başka türlü durmuyo.kafasındaki konakta azaldı ama hala geçmedi .ayrıca kremleri kafasına da ince tabaka sürmemi söyledi.
|
|
![]() |
|
Çok uzun oldu ama nolur bana yardım edin. Doktorlara hiç güvenim yok..sizde olmasanız ne yaparım bilmem.
|
|
![]() |
|
Kadir bey oğlum sürekli agliyo..eski maillere baktığımda önemli olan kusma demissiniz.oğlum kusuyo evet ama ben bunu hep aşırı beslenmeye baglamistim ..çünkü 4 saat bekleyemiyoruz en fazla 3 saat bazen 2 saat arayla emziriyorum.çünkü durmuyo sürekli agliyo.
|
|
![]() |
|
Kadır bey bu saate kadar 5 kez kaka yapti bu arada.çok korkuyorum.tehlikeli bi hastalık demistiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar asiri beslemissinizki, cocuk; 8 aylik cesametine gelmis. Bunlarda tabiiki, kaka bozuk olur, kusmalarda olur...
Hastalik kakasi (ishali) ve/veya hastalik kusmasi olsa, birakin 8 kiloyu , 4 ayligin kilosu olan;6,800 gramin da altinda olurdu.. O doktora bir sorun bakalim, hem hasta, hem 8,5 kilo nasil olunuyormus??? Tehlikeli bir durum filan yok, Rotavirus enfeksiyonu da, asiya bagli olan bir durum.. Rotavirus asisi CANLI bir asi oldugundan su anda, barsak cidarlarinda Rotavirus virusleri cogalmakla ve bagisiklik olusturmakla mesguller. Ikinci dozu mutlaka yaptirin.. Artik; Turkiye'deki doktorlarin cahillikleri beni hic sasirtmiyor.. Bunlarin hocalari da boyle cahildi.. Hicbir sikayeti olmayan bir cocugu; NASILDA, hasta pozisyonuna sokup, size bir suru masraf yaptirdilar!!! Helal olsun dogrusu.. Sahtekarlik; en iyi pirim yapan ihtisas dali oldu!!! |
|
![]() |
|
Kadir bey çok haklısınız...ama bu huysuzlukta aşırı beslenmeden mi.ne yapmam gerekiyo peki.hiçbi şekilde durduramiyoruz.10 dk dan fazla emzirmiycrm .4 saatte bir mı emzireyim.gaz olayının bu aylarda geçmesi gerekirmiş. Hep kivraniyo oğlum uyku yok sürekli ıkiniyo ..sesler geliyo karnından. .ilaçları kullanmıyorum o zaman.kremleri süreyim mi peki..
|
|
![]() |
|
Her tarafını yırttı artık ıkınırken eldivenleri cikaramadik bile hala..nolur bana.bi yol gösterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|