Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sezeryanla doğumda yaşadıklarınız. . .
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSezeryanla doğumda yaşadıklarınız. . .

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 18>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 18:49
Orjinalini yazan: neva neva Yazdı:

sanırım ilk doğumun olacak ben hep şunu söylüyorum yanlış anlaşılmasın ben de kesildim amaaa eskiden varmıymış sezeryan
nenelerimiz orda burda doğuruvermiş bizim mi canımız çok tatlı ya da zamanın getirisi mi bu anlayamıyorum
sen daha hamilesin eğer bebeğinde bir sorun yoksa normal doğum yapmaya yönelik normal doğum yap artı normal doğan bebekler sezeryanla doğanla oranla hastalıklara karşı daha dirayetli oluyormuş
ben neden sezeryan olduğuma gelince iki gün sancı çekmeme ve doğum masasına çıkıp çıkıp doğurtun beni artık diye ısrar etmeme rağmen doğum olmadı meğer kordonu kısaymış ve normal doğum imkansızmış
gel sen bunu bi daha düşün bu kadar erken karar verme sezeryana doktorun tabi ki kabul eder normal doğurtmak daha zor sezeryan 5 dakikalık iş sana başından 3 sezeryan geçmiş birinin tavsiyesidir

çok uzun olmuş LOL
Big%20smileevt biraz uzun olmuşLOL
Bakalım artık işte kısmet işi,,ama doktor dedi bunu doğumdan önce bir daha konuşalım die dedi yaniWink
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 22:21
valla canım ben normal doğum yap derim epidurelle.seni korkutmak istemem ama benim sezeryande ve çok acı çektim.kolay ayağa kalkamadım.gerçi bunda erken doğumdan hastanede biraz yattım psikolojim ve moralim göçmüştü ama yinede sen normalden vazgeçme derimWink
Yukarı Dön
milhan2002 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 147
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 22:57
benimde mecburen sezeryan oldu plesanta rahim ağzını kapatmıştı.31 temmuza gün aldık ama hep dua ediyordum birşey olsunda apar topar gideyim diye.dualarım kabul oldu ve 30 temmuz sabahı suyum patladı çok kötüydü kanamayla birlikte geldi.dr arayıp hastaneye gittim ameliyathaneye girdiğimde çok rahattım muhabbet ediyordum doktorumla açıkçası hiç şikayetim olmadı hemen kalktım bende ayağa ama bünyeye göre değişiyor tabiki heee bu arada sezeryan göbeği denen şeyde hiç kalmadı bendeLOL
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 12:57
Orjinalini yazan: milhan2002 milhan2002 Yazdı:

benimde mecburen sezeryan oldu plesanta rahim ağzını kapatmıştı.31 temmuza gün aldık ama hep dua ediyordum birşey olsunda apar topar gideyim diye.dualarım kabul oldu ve 30 temmuz sabahı suyum patladı çok kötüydü kanamayla birlikte geldi.dr arayıp hastaneye gittim ameliyathaneye girdiğimde çok rahattım muhabbet ediyordum doktorumla açıkçası hiç şikayetim olmadı hemen kalktım bende ayağa ama bünyeye göre değişiyor tabiki heee bu arada sezeryan göbeği denen şeyde hiç kalmadı bendeLOL
Bünyeye göre değişiyor evt,annemle ve dr umla çok konuştum bunları 50 kiloyla hamile kalmam...Confused...ne bileyim bana göre normal gelmedi 55 kiloyla kalsaydın ya dedi annem deConfusedConfusedvalla blmiorum artık..nasıl olacakConfused
Sezeryan göbeği içinde;ne mutlu sana canım ! :))Wink
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 12:58
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

valla canım ben normal doğum yap derim epidurelle.seni korkutmak istemem ama benim sezeryande ve çok acı çektim.kolay ayağa kalkamadım.gerçi bunda erken doğumdan hastanede biraz yattım psikolojim ve moralim göçmüştü ama yinede sen normalden vazgeçme derimWink

Bakalım artık canım,,neye niyet neye kısmet WinkBig%20smile
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 13:23
kız bi doğurda sen de kurtul Winkbizde normal mi sezeyan mı oldu diye meraktan ölmeyelimLOL
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 19:52
Orjinalini yazan: ecrinnisa ecrinnisa Yazdı:

kız bi doğurda sen de kurtul Winkbizde normal mi sezeyan mı oldu diye meraktan ölmeyelimLOL

LOLLOLLOLLOLhayırlısıynaaanWinkLOL  LOL  LOL
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1537
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 21:13
ben de isteğe bağlı sezeryan olanlardanımLOLbebişi görünce herkes bunu mu doğuramadın diyor hazırlıklı olSmilebenim hemoroit problemim vardı yalnızca ama ısrarla sezeryan istedim.herşeyin doğalı daha güzel,cesaretin varsa çatır çatır doğur derim.ben szryndan da olumsuz etkilendiğimi söyleyemem (çok şükür)aynı gün kalkıp yürüdm,ertesi gün hastahaneden çıktım,1 haftada tamamen ayaktaydım,10 gün olduğunda çarşıya gittim,koştura koştura geri geldim.
tek dezavantajı keloit olması(ameliyat yerim,kızarık ve şiş,ara ara sızlıyor)1 seneye kadar bunun da geçeceğini düşünüyorum.bence bu kadar çabuk iyileşmemin sebebi az kilo almam.kilo artışına dikkat et kalorisi az fakat sağlıklı ve besleyici besinler a.bu şekillde normal ya da sezeryan Allahın izniyle daha çabuk iyileşebiliyorsun.
Allah bir avazda kurtarsın canım.hiç korkma hamileliğin tadını çıkar Star

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 18>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.