merhabalr hocam.bu konu hakkında yazılanları okudum ama yine de sorma gereği duydum.değerli vaktinizi meşgul ettiğim için özür diliyorum.
26 aylık oğlum var ve sürekli keçi dışkısı gibi kaka yapıyor.hergün en az 1 en fazla 5 kere olmak üzere mutlaka yapıyor ama sürekli aynı.çorbalarımızı ve sebzeli yemeklerimizi mutlaka zeytinyağlı yapıyorum.bol su içiyor portakal suyu ve portakalı çok severek yiyor.salatalık da aynı şekilde.sabah kahvaltılarında mutlaka portakal suyu içiyor olmazsa süt.gece uykusuna ve gündüz uykusuna yatarken mutlaka ballı süt içiyor.düzenli yemek alışkanlığı var.bazen hazır meyveli sütlerden içiyor ve danone sevdalısı.3 tane bitirebiliyor bir yiyişte.yanlışı nerde yapıyorum hala çözemedim.sütünün içine zeytinyağı da yaptım ama tiksindi.anne sütünü 20 aylıkken bıraktık ama bu durum çok sıklıkla devam ediyor 3 - 4 aydır.düzenli kullandığımız ilaç luminaletten var sadece.başka hangi yolları deneyebilirim hocam ?bazen kakasını yaparken zorlanıyor ve makatta kan görüyorum temizlerken.
sevgiler .....
Esra....