Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt artıran tarifler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusüt artıran tarifler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2432
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2011 Saat 13:15
evet dereoutunu söylüyor devamlı ibrhaim saraçoglu aynı zaman da kuru incirde öneriyor birde üzüm pekmeziyle karısık tahinin faydasını çok gördüm..
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2011 Saat 20:26
Ben bu dedikleriniz ve daha nicelerini yedim içtiimmmmmmmm ama olmadııııııı CryCryCry
Allah düşmanıma bile vermesin sütünün kesilmesiniii CryCryCry
emzirin anneler, bol bol emzirinnnn, beni düşünün de emziriinnnn CryCryCry Allah boooll bol süt versin hepinizeee CryCryCry
süt diyince ağlar oldummmm CryCryCryCry
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2432
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2011 Saat 20:42
Kıızım her emmediğinde( ara ara huysuzlanıyor emmiyor ) senin kızın aklıma geliyor inann içimden keske kevser yakın olsaydı bana
arada onun kızınıda emzirseydim diyee düsündüğüm oluyor sen sıkma canını artıkk bence
öyle yada böyle büyüyorlar nasılsa benim ablamın 2 cocuguda emmedi biri 1 ayy diğeri 2 ay zor emdi büyümedilermi büyüdüler allaha sükür öyle aman aman hastalıklarıda yokk takma kafana
kızlarınla olmanın keyfini cıkar canım..
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2011 Saat 22:40
nurcanın yazdığı gibi öyle ya da böyle büyüyorlar bir şekilde allah sağlık sıhhat versinde
üzme artık kendini kısmeti o kadarmış sen çırpındın elinden geleni yaptın içini rahat tut göğüslerim sarkmasın diye hiç emzirmeyen yavrusunu bağrına basmayanlar var
teyzemin kızının göğüsleri süt doluydu ağlardı acısından ağırlığından ama bebeği emmezdi sütü acıymış mamayla büyüdü kocaman kız oldu maşaallah sağlığı sıhhati yerinde nasip kısmet inşaallah senin kuzunda sağlıklı güzel bi genç kız olacak güzel haberlerini başarılarını paylaşacağız hep beraber burada
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2011 Saat 02:11
saolun kızlar, hani şurda yazıyoruz gülüyoruz ama içimde hep kalacak galiba bu. Annem de bizi doğru dürüst emzirememiş, 2-5 ay arası sütü olmuş 4 kardeşte de... şimdi hala aklıma düştükçe içim cız eder, der. ben de öyle olacağım galiba Confused sizin dediğiniz gibi yapacak bişey yok tabi. Allah vermedi, kısmeti bu kadarmış kuzumun Unhappy Allah hepimizin evladına sağlık afiyet versin Nuke
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2011 Saat 02:21
Kevserim takma kafana kardeşim artık bak tatlı cadım sağlıklı çok şükür hem sen canını dişine taktın bir damla vermek için şükür yine de anne sütü aldı. 

ya anne sütü alamayan melekler ne yapsın öyle insanlar duyuyorum ki sırf vücudu bozulmasın diye emzirmeyen işte o kişiler seni görsünler örnek alsınlar. hadi artık üzülme benim sıpada 8 ay emdi sütüm olduğu halde kendi isteğiyle bıraktı.

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2011 Saat 21:34
Saol Gamzem, çok haklısın, hiç süt alamayan bebekler de var, inşallah zamanla bu üzüntüm azalır Confused 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.