|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2020 Saat 14:24 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
TIPIK: Turk Doktor-Laboratuvar isbirligi ile yapilan bir SAHTEKARLIK!!
Doktor; labiratuvara haybeden cocuk hasta gondererek PAS verir, Laboratuvar da; ERISKIN Referans araliklari kullanarak, sanki cocuklarda bir hastalik varmis gibi SAHTE rapor vererek geri-pasi verir. Doktorda, artik, ne kadar namuslu veya assagilik ise, ona gore GOLU atar!! Cocuk KAN degerleri eriskinlerden farklidir. Bu konuda yazmis olduklarimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 May 2020 Saat 18:31 |
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biliyorum hocam farklı olduğunu , ama el sayımında sg düşük, lymf yüksek olunca endişelendim . 2 aydır boynunda zeytinden büyük lenf bezi vardı geçmeyen hatta sanki yavaş yavaş daha da büyüyen o yüzden yaptırdım tahlili kendi kafama göre .
Ve hocam aylardır yaptıramadıgımız bir aşı var yarın zar zor ikna ettim aile hekimini yapması için , her gittiğimizde çocuğun bişeyine taktı iyi degil diye ve erteledi, yarın da aşıdan sonra yolculuk yapacağız ( fazla birşey değil 100km ) daha erken saate almak istedim randevuyu , bana cevabı - aşıdan sonra 1 hafta yolculuk yapmasını tavsiye etmiyorum yaparsak da riski sen alıyorsun . Ne riski hocam ne olur ki yolculuk yapsak ? Pentaxim aşısı olacak
Düzenleyen tnl - 28 May 2020 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resmen sacmaliyor! Sirf hasta sayisini cok gostermek icin, size;git-gel cekiyor!!
Her turlu hastalikta bile ASILAR yapilabilir. Zorla da olsa yaptirin. Risk filan yok, poposundan uyduruyor. |
|
![]() |
|
Burcugöksel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burcugöksel
Size özelden mesaj yazdım bakabilirmisiniz acaba
|
|
![]() |
|
Maalesef hocam yine yapmadı . Bademcikleri çok şiş yapışık nerdeyse ve gürültülü nefes alıp veriyor, lenf bezi de çok büyük , bu durumda aşı yapamam dedi .. KBB uzmanına yönlendirdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Strep-A testleri; bu yaslarda (+) OLMAZ.. Kesin bir sahtekarlik var!
Yuz bin kere anlattim!!! Ates+Agizda pis koku+dili kaplayan pas tabakasi ve Bulanti/kusma varsa, Streptokok olabilir. Sadece: Ates+koku+Pas olmasi, Streptokok harici bakteriel enfeksiyonu ve antibiyotik gerektigini gosterir. Boyle SALAK doktorlara mecbur kaldiginiz icin, yapabilecek bir sey yok. Ates+koku+Pas yoksa, Gripal enfeksiyon demektir. Enfeksiyoz Mononukleoz olursa, Bademcik buyuk olur ve uzerinde beyaz ifrazati olur. Kan sayiminda WBC ve Lokosit yuksektir. Bunlari bilmeniz SART. Yoksa bu SARLATANLARIN elinde maskaraya donersiniz. Cok okumaniz lazim. Asi gecikmesinde bir sakinca yok!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2020 Saat 18:26 |
|
![]() |
|
Hocam doktora gitmemiz de aşı için . Normalde bir kan tahlili yaptırıp sizin yönteminizle geçiriyoruz her hastalığı , ama işte bir aşı için gittik istemediklerini bırakmadılar . Ve lenf bezine birşey diyemiyorlar normal değil diyor doktor 2cm civarı dedi elinle elleyip , büyük bir zeytin kadar , bende çok endişeleniyorum geçen ay sanki daha ufaktı . Martta hastayken monosit üst sınır 1.20 iken bizimki 1.50ydi ama siz farketmez demiştiniz , zaten tedavi gerektirmiyor . Doktorun demesi - en azından bakalım EM geçirdiyse normal kabul edicez şimdilik lenf bezini
Hocam başka konu açmak istemedim . 2 yaşında ki olgum parmağını kıstırdı kapıya hemen şişti morardı . Acaba kırık olabilir mi acile götürsek mi Düzenleyen tnl - 29 May 2020 Saat 20:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|