Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tek Çocuk Olmak İyi mi,Kötü mü??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTek Çocuk Olmak İyi mi,Kötü mü??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2010 Saat 15:35
Kesinlikle benim kişisel fikrimde tek çocuk olmak kötü.Benim oğlum 13 aylık bu yaz ikincisini düşünüyorum.Bakalım duruma göre üçüncüyüde yapıcam.Seviyorum kalabalık aileleri.Bayramlar daha keyifli geçiyor.Bir araya gelince daha keyifli anlar yaşanıyor.Tabiki bunların da bir garantisi yok.Hiç ailesiyle ilğilenmeyen biri de olabilir bilemeyiz.Evet dünya kötüye gidiyor,savaşlar,küresel ısınma v.s bunları düşünerekte çocuk yapmamak onu iyi ya da kötü bu dünyadan mahrum bırakmakta bencillik değilmi?Kimbilir belki bir Atatürk daha dünyaya getireceğiz.Eğitime gelince.Belki özel okullar da,kolejler de okutamam.Şunu da biliyorum ki okuyacak çocuk heryerde okur.Çevrem de bunun okadar güzel örnekleri varki bana güç veriyor
Biz üç kardeşiz üç kız en büyükleri ben.Onlar benim canlarım.Keşke erkek kardeşimde olsaydı.
Ben tek çocuk taraftarı değilim.Bu dünyadan annesi babası gidince tek başına kaldığını düşünmek içimi acıtıyor.Yine söylüyorum çok kadeş olup birbirlerinin yüzünü görmeyenler var...Ama bilemeyizki.....bunun bi garantisi yok
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2010 Saat 19:31
bir kardeşim var o da elden gidiyor hala sitem ediyorum anneme niye daha çok çocuk yapmadın diye bi kız kardeşim olsa halimi anlar derdime ortak olurdu
çok düşündüm bende ikinciye karar verirken fazla ilerisini düşünmemek gerekiyor belkide anı yaşamak gerekiyor ama çocuklarımı öyle bir yetiştirmek istiyorum ki asla birbirlerine küsmemelerini isteyeceğim birbirlerini yesinler didişsinler ama asla asla küsmesinler
allah kısmet edersede üçüncü hatta dördüncü bile düşünebilirim artık şu yaşadıklarımdan yola çıkarak bende tek çocuğa karşı olanlardanım

<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.