Hocam merhaba
daha önceleri yazışmıştık şuan sorunum küçük oğlumla ilgili.
oğlum 13 aylık.2,5 aylıkken ve 11 aylıkken bronşit geçirdi.ilkinde hastanede kaldık.
gerçekten tıkanıyor ve ıslıksesi duyuluyor.2. de sadece ventolin kullandık ve hastaneye yatmayı reddettim ozamn sizi tanıyordum çünkü.
şuanki durumumuz 1,5 aydır geçmeyen gribimiz var.evde hepimiz grip aşısı olduk.bi küçük oğlum değil özellikle eşim ve büyük oğlumunda sürekli
tekrarlayan gribi var.evi sürekli havalandırıyorum ve sizin yöntemlerinizi kullanıyorum.küçük oğlumdan şuan hafif ıslık sesi duyulmaya başladı.
1,5 aydır ara ara burun akıntısı ve balgamlı öksürük artıyor azalıyhor tam geçecek derken yeniden akıntı sulanıyor ve hergün1 kere balgam yüzünden
kusuyor.biralerji uzmanı oğlum için 3, kez bronşit olursa koruyucu ilaçlara başlamamız gerekir demişti.başka bir doktor da o ilAÇların yan etkilerinin çok olduğunu söyledi
sorularım şöyle
1- gerçekten alerjik olabilir mi.koruyucu ilaçlar tehlikeli mi
2-sık sık bronşit olması ciğerlerini yada gelişimini olumsuz etkilermi
3-gribi aynı evde birbirimize nasıl bulaştırmıcaz çok sık hasta oluyoruz
4-doktora gitmemekte direniyorum ventoline karşı olduğunuzu da biliyorum ağırlaşırsa sizin bir ilaç öneriniz olurmu
cevabınız için çok teşekkürler şimdiden çok yazdım ama kurtuluşu sizde görüyorumn
nerde sizin gibi doktorlar mumla arıyoruz