Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuğum yemiyor imdat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçocuğum yemiyor imdat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mineygzalp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: çocuğum yemiyor imdat
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2007 Saat 20:33
Crymerhabalar benim 20 aylık bir oğlum var.biraz bebeklik döneminden bahsedicem.10 aylıkken ilk dişini çıkardı.bu zamana kadar ek bütün yemekleri yiyiyordu.sonra ne olduysa bu aya geldik yemek hep problem  oldu.sadece sabahkalvaltsı ve yoğutdu her zaman severk yedi ve halen seviyor.yemek yemek istemediği içinde ben bir türlü pütürlüyede alıştıramadım.açda kalsa inat bir çocuk kendi yerden yere atıp yinede yemiyor.tabağı gördüğünde basıyor feryadı.masada ne vardiye merak edip bakmıyorbile  birşeyler eline verip yiyecekdiye korkuyor sanki.köfte,balık,et ve sebze nezaman yiyecek veya nasıl aşıltıcam bilmiyorum.2 ay öncesine kadar sebze çorbaları yiyiyodu.şimdi oda yok.doktoru aslında normal buluyo ama ben çok endişeleniyorum sanki eksik besleniyormuş gibi geliyor.bana lütfen yardımcı olurmusunuz.

Düzenleyen mineygzalp - 26 Kas 2007 Saat 21:04
mstmnygzalp
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 23:26
Merhaba...
daha öncede bir kaç defa yazdım. İştahsız çocuk ile ilgili öneriler  bu sanal ortamda imkansız. Çok emek ve bilgi gerekiyor, sizin için geçerli olan tavsiyeleri belirlemem. tetkikler, sizin ve bebeğinizin tutumları, ilişkiniz pek çok şey bilinmesi.. Büyüme geriliği gelişmesin isterim bu iştahsızlık sonucunda. Sevgiler... 
Yukarı Dön
mineygzalp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2007 Saat 16:58

merhaba cevabınız için teşekkürler.peki benim sizinle yüz yüze görüşmem mümkünmü? çocuğumla birlikte sizin hastalarınızı kabul ettiğiniz yerede gelebiliriz lütfen bu durum yarım kalmasın şimdiden teşekkürler.

mstmnygzalp
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2007 Saat 21:19
Merhaba...International Etiler Tıp Merkezi veya Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde hasta görüyorum. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.