Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sorularım oğullarım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsorularım oğullarım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesajın Direkt Linki Konu: sorularım oğullarım
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2013 Saat 12:38

HOCAM UZUN ZAMAN SONRA AÇTIĞIMDA BİLE SİZİ KARŞIMDA BULMAK İNANILMAZ MUTLULUK VERİCİ BİŞEY ALLAH SİZE UZZUUUUUNNN ÖMÜRLER VERSİN...ben şuanki 6 yaşındaki oğlum 2 yaşındayken tanıdım sizi nebulizatör kullanırken tanıdım ve anında kestim şuan evde sadece acil durumlar için calpol var sadece.bebeğim 11 aylık nezle oldu nezlede ne yapılır coldmix im var burna okyanus suyu sprey onu yapıyorum ama halsizliği var onu giderecek direnç verecek ne yapabilirim.öksürük yok burnu su gibi akıyor ama halsizlik beni üzüyor yemeside iyi.ama gözler sulu sürekli hapşuruyo halsiz.balla limonda veriyorum öksürük olmasada.bu ilk sorumdu.kusura bakmayın uzun oldu.2. sorum 6 yaşındaki oğlum plastik yiyor engel olamıyoruz herşeyi kemiriyo oyuncak atlarının filan kafaları kuyrukları hep gitmiş farkedince topladık ama evde plastik eşyalar var .okula gidecek ne eksikliğinden olur bu.kilosu 25 107 boyunda 2008 şubat doğumlu.

batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119713
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2013 Saat 23:57
1- Eger Grip oldugunda, halsizligini giderirseniz, cocuk "-iyilestim-" zannederek kalkar kudurmaya baslar. Buda vucudun enerji kaybetmesine neden olur. Birakin halsiz kalsin, kipirdamasin, vucutta sadece enfeksiyon ile ugrassin.  Istirahat ve sicak tutma yeterlidir.
2- Abisinin plastik yemesi hos bir durum degil. Mide asiti onlari eritir ama, o plastigin baska ne gibi maddeler ihtiva ettigini bilmedigimiz icin,  onlenmesi iyi olur. Her hangi bir madde eksikligini gostermez.
3-   5 yasinda: 7 kilo fazlasi var... Boyu; yasina uygun.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.