|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 09:03 |
Hocam benim kızımda kunduracı göğsü var. Kızım 2 yaş 8 aylık. 13 kilodur. Aynı zamanda da geniz eti var. Götürdüğüm tüm KBB doktorları kızımın geniz eti ameliyatı olması gerektiğini söylediler. Bende kunduracı göğsü geniz eti ameliyatına engel olur mu diye çocuk hastalıkları ve çocuk kardiyoloğu olan Şeref Olgar’a götürdüm. O da bana kunduracı göğsünden dolayı kızınızın organlarında her hangi bir sorun yok. Her şey gayet normal. Bu durum çocuğunuzun organlarına bası yapmıyor dedi. Organların büyüklükleri de normal dedi. Bende bunun üzerine kızımı geniz eti ameliyatı yaptırmaya karar verdim. Geçen hafta geniz eti ameliyatı olmak için hastaneye yatış yaptık. Doktor kızınızın kulaklarında basınç oluşmuş. Girmişken kulaklarına da tüp takalım dedi. Ben de kabul ettim. Ameliyata girdi. Ancak KBB doktoru ameliyattan çıktıktan sonra kızınızın geniz etini alamadık. Çünkü kunduracı göğsünden doyalı ciğerleri bu durumu kaldırmadı, geniz eti amaliyatını 4,5 yaşından sonra yapalım dedi. Ayrıca çocukta alerji var diyerek allerset adlı bir şurup ile nasonex adlı bir burun sipreyli verdi. Bütün dünyam yıkıldı. Narkozdan zor uyandı. Ayrıca hocam kızım ameliyata girmeden önce kızımda biraz grip vardı. Hatta ameliyata girmeden üç gün önce kızıma ateş düşürücü şurup ile iburamin gold adlı şuruptan vermiştim. Bunuda ameliyatı yapacak olan KBB doktoru ile anestezi doktoruna söyledim. Tahlillerine bakarak bunun ameliyata bir engel oluşturmadığını söylediler. Ameliyattan sonra ağzının içi hep yara oldu bir hafta yemek yiyemedi. Zayıfladı. Bunun üzerine ben tekrar Şeref beye kızımı götürdüm. Durumu anlattım. O da bana kunduracı göğsünün amaliyata engel bir durum oluşturmadığı söyledi. Hocam kızıma antibiyotik kullandığımız zaman burundan nefes alması öncekine göre rahatlıyor. Sonra tıkanıklık tekrar devam ediyor. Hocam geniz eti için ne yapmalıyım. Kızımın burnunu nasıl açarım. Hatta bazen gece nefes alırken, nefesi gidiyor. Kunduracı göğsü ileride kızımın pisikolojisini etkiler diye düşünüyorum. Kunduracı göğsünden dolayı herhangi bir şey yapmam gerekir mi. Ayrıca şu an doktorun verdiği allerset şurubunu hiç kullanmadım. Yardımcı olursanız sevinirim. çok teşekkür ederim. |
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha dun yazdim, bu HOKKABAZLIGIN nasil yapildigini....
2.5 yasinda bir cocugun, Geniz eti ALINAMAZ... Zira, bu yasta agiz icindeki bosluk, o Ameliyat aletlerinin iceri sokulmasi ile doktora, calisacak, alan birakmaz... Bu NAMUSSUZLAR; sizi "Geniz etine" ikna ederler, Tup olayindan bahsetmezler. Ameliyatta da, sadece, (hic gerekmeyen) Tupleri takarlar ve geniz etini ALMADAN, ameliyati bitirirler... Bu yastaki her cocukta, BU SAHTEKARLIK daima bu sekilde uygulanir... Agizinin ici tabiiki yara olur, zira "Kasap" herif, aletleri zorla cocugunuzun agizina tikmaya ve agizini ayirmaya calisti... Bu yasta, geniz etini alabilen YOK.... AMELIYAT OLDUDA, NE oldu???? Gene basladiginiz noktadasiniz... Zaten butun basiniza gelenlerin sebebi, luzumsuz yere zirt-pirt kulladiginiz Antibiyotikler... Eski yazilari okuyun. Bu kasaplarin nasil aileleri kandirdiklarini, nasil calistiklarini ve dolandirma yontemlerini iyi ogrenin... Size birde 6 ay sonrasina, "geniz eti" ameliyatina randevu verdimi???? Zararin neresinden donseniz. KARDIR... COCUGUNUZ O AMELIYATHANEDEN, SAG CIKTI, SIZ ONA SUKREDIN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Mar 2014 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya hocam yorum yazıp zamanınızı almak istemiyorum ama arkadaşa kıdemli olan arkadaşlar yardım etmeli tabi sizin denetiminizde çok üzüldüm allah korusun çocuğu öldürecekler vicdansızlar
![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam konu sahibi yeni uye olmu$ zararindan neresinden donse kârdir demi, bol bol okuyun arakda$im kadir beyin yazilarini uzun bi yolunuz var ama sonu guzel bu yolun in$allalh ..
çok uzuldum yasadikalriniza, Alalh gerçekten çocugunuzu size bagi$lami$ ... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|