Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip ve ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip ve ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melekduygu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: grip ve ishal
    Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2014 Saat 19:14
Kadir hocam merhaba,

16 aylik ogluma gecen hafta yarim doz grip asisi yaptirdim, 3-4 gun sonra atessiz burun akintisi başladı, cold mix, tuzlu su ile hafid atlatiyorduk ( aynen dediginiz gibi ilk gun su şeklinde akinti, sonra katilasma, sonra tekrar su gibi akmaya basladi) fakat dun 2 defa ve bugun de 2 defa olmak uzere cok sivi sekilde bir ishal basladi. istahi  hiç yok, atesi de yok. bu durum hakkinda degerli  goruslerinizi ak iaterim. simdiden Teşekkürler, saygilar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118989
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2014 Saat 19:31
SAKIN; ilac/antibiyotik, hicbir sey vermeyin... Muhtemelen: Domuz Gribi geciriyor. Cocuklarda cok daha hafif seyreder.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2014 Saat 19:47
yok hocam hicbir ilac vermiyorum, sizin yazilariniza dayanarak bende oyle dusundum ama domuz gribinde ateste olmazmiydi, hic atesi cikmadi cunku?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2014 Saat 21:54
Yas ne kadar kucuk ise, hastalik arazlari o kadar az olur, normaldir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2014 Saat 23:05
cok teşekkür ediyorum hocam, iyi ki varsınız, saygilar, sevgiler..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2014 Saat 00:47
Hocam merhaba tekrardan,
Bugun 5.gun ve oğlumun ishali günde 2-3 defa olmak üzere devam ediyor. Kusma fazlalaşınca emedur fitil kullandım 1 kutu, bugün fitil bitince az önce yine ishal ve kusma ile uyandı. Kusma çok fazla olmadı ama ishali çok yoğun. Beklemeye devam mı etmeliyim yoksa başka bir tedavi gerekir mi? Endişelenmeye başladım hocam, görüşlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2014 Saat 19:19
Ister Domuz Gribi olsun, ister Virutik ishal (Virutik ishale daha cok benziyor) zaten en az 1 hafta surecek. Tek dikkat edeceginiz konu; susuz kalmamasidir. Devamli su onunde dursun, su icemeyecek kadar kusmalari olursa; Emedur100 fitil kullanin.

SAKIN: Turk doktorlarinin yalanlarina kanip, ilac vermeyin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2014 Saat 01:00
Saolun hocam, Dediğiniz her şeyi harfiyen uyguluyorum, hiç ilaç vermedim, umarım artık atlatırız, saygılar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.