Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - wbc yüksek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumwbc yüksek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nazlıgüneş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: wbc yüksek
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 20:04
Hocam kızım 15.5 aylık öğlenden beri ateşi yüksek 38 olunca doktora götürdüm bu zamana kadar ilk defa ateşi oldu. Doktor baktı boğaz kulak temiz dedi kan tahlili yapıldı sonuçlar şöyle crp 10
wbc 21.63
hct 34.2
mcv 68.8
mch 21.3
lym 5.37
lym 24.8
mon 1.60
mon% 7.4 Yüksek olanları yazdım hgb 10.6 hocam antibiyotik gerekli dedi ama idrar tahlili verin sonra ilacı yazayım dedi hocam dilinde pas tabakası ağzında pis koku yok idrar tahlili vericem ama kültürde istemiş onu yaptırmak istemiyorum hocam hangi ilacı kullanmalıyız 
Kilosu 10.7 
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 21:52
hocam idrar temiz  yalnız  göbek deliğinin etrafı kızarık gibi başka ne olabilir bilmiyorum ishal de değil.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 22:18
Hocam doktorun yazdığı ilaçlar şunlar cempes 125 mg./5 ml. 12 saat arayla tok demiş ölçek belirtmemiş maalesef apireks 100 mg./5 ml. bunuda s. ö. a. 1 tok demiş birde paranoks fitil vermiş ilaçlar uygunmudur kullanalımmı bu cempesin dozunu vermemiş hocam yanlış bir şey yapmayım hocam hiç birşey vermedim ateşi düştü gibi ölçtürmedi ama keyfi yerinde kızımın.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2014 Saat 02:32
HICBIR ilaci kullanmayin.
6.Hastalik olabilir... 3 gun yuksek ates yapar, ates duser "Dokuntu" baslar ve cocuk iyilesir.

SAKIN, ANTIBIYOTIK VERMEYIN.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2014 Saat 03:28
Hocam ateşi tekrar çok yükselmiş akşam tek doz verdim 2.5 ml. ateş düşürücü vermedim hocam wbc. çok yüksek değilmi göbek deliğindeki kızarıklık gitmiş 6. hastalıkta wb bu kadar yüksek olabiliyor mu sağolun şimdiden hocam.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2014 Saat 09:37
hocam ateşi düştü keyfi yerinde 6. hastalığın seyri böylemidir sadece tek doz antibiyotik verdim  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2014 Saat 17:01
Vermese idinizde, duzelirdi. Neyse... Butun ilaclari kesin.

Yaygin dokuntu olmadi ise; 6.Hastalik degildir.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2014 Saat 17:23
tekrar kan sayımı yaptıralım mı hocam, enfeksiyon geçmiş midir tamamen?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.