|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 21:51 |
hocam 7 yaşındaki oğluma sizi oğlum 2 yaşındayken tanıdığımdan beri ilaç içirmedim.bağışıklığı çok güçlü ateşlendiklerinde dahi asla ateş düşürücü vermedim.bugün sabah beri ateşli o değil sorum boğazı çok acıyor balla limon acısını dindirmiyor sıcak bitki çayı veriyorum karışım yapıp taze zencefil kuşburnu v.s. ancak oda çare olmuyor dünden beri ağlıyor boğazım çok acıyor yutkunamıyorum diye.dilinde yada nefesinde sıkıntı yok.ama acısını dindiremediğim için üzülüyorum.ekstra yapılacak bişey varmı hocam.teşekkürler.burunda akıntı yok.sadece ateş ve boğaz ağrısı yada onun tabiriyle boğaz acısı.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şuan sabahın beşi civarı boğazının acısıyla uyandı boğazlarına ışıkta diline parmağımı basarak baktım şişmiş kocaman olmuş ve üzeri beyaz beyaz iri benekler dolu iltihapmıdır bilmiyorum nedir.boğazım acıyor diyor.öksürük hiç yok ateş devam ediyor.dilde pas yok ağzında kötü koku yok .boğazları için ne yapmalıyım.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şimdi saat 10 uyandık hala boğazı aynı ama ateş düşmüş şuan için.ama boğazları çok acıyor canı yanıyor su bile içemiyor şiş ve bembeyazlar.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde Sprey, gunde:4x1 (iki fis) yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|