|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2015 Saat 21:18 |
merhaba hocam arkadaşımın oğlu 5 yaşında . 2 kere iye atlatmış mesaneden 2 böbreğine idrar kaçağı varmış. Fakat geçen sene kaçakları kapanmış kontrolleri devam ediyormuş. Arkadaşım şu annyanımda tatilde sizce çocuğun havuza girmesi sakıncalımı. Not : arkadaşım adı ilkay oda sitenize en yakın zamanda üye olup engin bilgilerinizden yararlanmak istiyor. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belkide kazik yedi!!
Eski Idrar tahlillerine bir baksin; Hepsinde de; NITRIT:(-) ise, muhtesem bir kazik yemisler demektir. Kapakcikmis, Kacakmis hepsi hikaye imis demektir. Havuza girsin, ne zarari olacak!! Bahse girerim, %99 hicbir sey cikmayacak, butun Nitrit degerleri:(-) cikacak!! Turkiyede son senelerin en moda sahtekarligi;, idrarda, 8-10 Lokosit goruldu diye, yok yere IYE teshisi koymaktir.. |
|
![]() |
|
crescent ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, ben de kendimle ilgili sormak isterim. İkinci çocuğuma hamileyim. Şu anda 11+4 haftalık. 6. haftada yaptırdığım idrar tahlilinde dansite ve ph normal, nitrit dahil diğer değerler de negatifti. idrar mikroskobisinde ise bakteri:18 eritrosit:3 çıkmıştı. doktorum önemli değil, istersen idrar kültürü yaptır ama bol su içersen bir sorun olacağını düşünmüyorum dedi. ben de yaptırmadım. İYE hamilelikte çok mu tehlikeli? Tahlili tekrarlamam gerekli mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eriskin insanlarda; "Popo" temizligine dikkat ettiginiz surece, niye IYE olsun??? Oyle "hapsirmakla" bulasan bir hastalik degildirki!!! On tarafa kaka bulasmadigi surece; IYE olmasi nerede ise imkansizdir.
Olursa da, sadece, Cranberry yemisinden, gunde 1 corba kasigi kadar yersiniz olur biter.. Sakin Antibiyotik kullanmayin. Kullananlarda, ilac kesildikten 1-2 hafta sonra, gene IYE olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|