|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2015 Saat 12:36 |
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 9 yaşında.16.08 itibariyle kulak şikayeti başladı.Tedavimizi biliyorum illiadin başladım ,fakat içine baksın diye dr.a da götürdüm.Kızarıklık v.s. yok dedi,kulak memesini elletmiyor,ağzını açamıyor ve yutkunamıyor.Dr.bekleyelim dedi,muayenede kabakulak da değil dedi.İbufen ve bactroban pomad verdi,kulak memesinde hafif bir kızarıklık var,belki sivilce v.s. çıkabilir diye. Ne olabilir Hocam.ne yapayım. Sevgiler. |
|
![]() |
|
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak memesi yazmam yanlış,yanağımızın bittiği yerdeki çıkıntıya dokundurtmuyor.
|
|
![]() |
|
Tragus denilen yerde Kadir Bey,ibufenin etkisi geçince tekrar başlıyor ağrı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Cevabınız görünmüyor Kadir Bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz genede, Iliadin damlaya baslayin. Ben sizin anlattiklariniza, o doktordan daha cok inanirim..
|
|
![]() |
|
KBB ye götürdüm Hocam,iltihap başlamş dedi.Ben zaten illiadine başlamıştım 3 güne tamamladım.16-17-18 ,ancak ceclor verdi.Nasıl devam edeyim,illiadin genelde 3 günde etkisini gösterirdi,ibufende veriyorum bu arada,özellikle sabah ağrısı çok oluyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin o antibiyotigi kullanmayin. Iladinden sonra agri gecti ise, sadece Serum fiz ile devam edin. Agri olursa tekrar Iliadin damla baslayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|