|
Ek gıda yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2019 Saat 18:38 |
hocammerhaba 4 Nisa’n 2018 doğumlu kızım 8 kılo 300 gram suana kadar anne sütü ve sma devam sütü aldı kutu sütü defalarca denedim içmedi.şimdi benim sütüm yok denecek kadar az mesela her öğünde 10 cc diyim. Ek gıda hiçbirsey yemiyor tükürüyor et süt meyve muhallebi yumurta sarısı yoğurt hepsini değişik şekillerde denedim tükürüyor mesela elma kesip eline veriyorum ısırıp parçaları tükürüyor 5 tane dişi var. Hocam neden yemez ve ne önerirsiniz napıcamı şaşırdım artık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SMA nin icine, 1/4 sut ilave edip verin.. Aldigi surece, kutu sut miktarlarini arttirarak, tam sute gecersiniz. |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam taneli yada katı gıdaları en azından yoğurt nasıl yedirebilirim neden tükürüyor olabilir ve yemek istemiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HIC acelesi YOK... 2 sene SADECE anne memesi emen, 6 hastam oldu.. Sakin Turk doktorlarinin gazina gelmeyin!!! Onlarin butun gayesi, 6 aydan sonra asilari bittigi icin, gelmeyen hastalari HER AY getirebilmek icin, ek gidalari 6 ayda sanki baslanmasi SART mis gibi anlatirlar.. Hic de sart degildir.. Hele birde sizleri ek gidalara ikna edebilir ve baslatirlarsa, ondan sonra, Turk doktorlarinin :"MESHUR" sebze corbasi sahtekarligi gelir.. Neymis; her ay yeni bir sebze ilavesi, anneye ogretilmesi gerekirmis!!! Turk anneleri; Amerika'li anneler gibi degildir ki!! Onlar yemek ve her turlu coba pisirmesini gayet iyi bilirler!! Sakin bu pis hileyi yutmayin.. YOKSA!! "- Obur ay mutlaka gelin, sebze corbasina Maydanoz ilave edecegiz, cok muhim!!." Muhabbetleri ile karsilasirsiniz. Bu konu ile ilgili cevap ve Makaleleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|