|
Mısır |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2021 Saat 19:09 |
Dr bey Kızım mısır yerken küçük parçasını burnunu sokmuş sünger gibi olan kısmından ben burnunda gördüm hınkirttim ama çıktığını goremedim akciğer ve burun filmi çekildi temiz dediler burnunun içindede göremediler. Cikmadiysa ciğerleri kaçmış olabilir mi ne yapayım çaresiz kaldim
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuanda acilde bekliyruz 1 saat oldu doktor bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gidin evinize!!!
Akcigerlere o cesamette bir cisim kacsa, cocuk deli gibi oksuruk krizine girer.
|
|
![]() |
|
Dr bey bütün mısır değil minik bir parçasını koparmış patlamış mısırın.tam bir mısır değil belki yarım leblebi kadar yada daha kucuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Toplu igne basi kadar bile olsa, soyledigim gecerlidir.
Ayrica da, "misir" Rontgende GORULMEZ... Bu doktorlar, NE iciyorlar, bu neyin kafasi?
|
|
![]() |
|
Acildeki görünmez dedi.kbb prof. Görünür dedi.
Ne yapmalıyız şimdi sadece öksürük mu olur belirtisi? Takip etmek gerekir mi?ben burnunda gördüm hinkirttim ama çıktığını görmedim doktor bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gidin evinize!!! Nokta!!
|
|
![]() |
|
Eve geldik doktor bey bu öksürük sürekli mi olur yoksa o an olup gecermiydi? Öksürük ve morarma takip edelim mi yada takip edilecek başka birsey varmidir? Parçanın küçük olması ve filmde görülmeyen birsey olması beni tedirgin eden
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|